pondělí 16. ledna 2017

Cena lakování

U vozů vyšší třídy, SUV je cena závislá na velikosti dílu. Ceny jsou uváděny pro díly bez, nebo s menším poškozením. U poškozených dílů, ceny dle rozsahu a náročnosti tmelení většinou smluvní. V případě požadavku na vícebarevné kombinace a lakování vícedílných disků bude cena tvořena individuálně. Platí při lakování nových dílů.


U mírného poškození se cena zvyšuje, rozsah poškození se upřesní při přijetí zakázky. LAKOVÁNÍ NOVÝCH DÍLŮ, dle velikosti a komplikovanosti nástřiku (ceny jsou orientační). Naší prioritou je dokonale provedená povrchová úprava, krátká dodací lhůta a příznivá cena. Práškové lakování Moderní technologie kvalitní konečné úpravy kovů práškovými plasty. Expresní oprava autolaku za překvapivě nízké ceny.


Naše technologie opravy autolaku je až o. Lakování okenních špalet (zbroušení, odmaštění, nátěr). Ivan Kapusta Provozovna ul. Profesionální velká autolakovna.


Opravíme vaše auto rychle, kvalitně, levně a bez objednání. Zdravím, jelikož mi nějaká dobrá duše včera objela zadní pravé dveře klíčkem a při té příležitosti do nich i mírně kopla, skončilo auto dneska v. Záleží na stavu Vašeho vozidla. V případě zájmu vyplňte jednoduchý formulář a následně Vás budeme kontaktovat a domluvíme se na nezávazném posouzení a nacenění práce na Vašem vozidle. Naše expresní autolakovna používá nejnovější a naprosto unikátní technologii lakování aut vyvinutou v Německu, s níž je oprava laku a škrábanců na karoserii nejen úžasně rychlá, ale především i 1 kvalitní.


V případě nutnosti odkrytování ochranných plastových dílů u některých vozů při provádění nástřiků je cena od 550kč (podběhy, podvozek) dle typu vozu. Naše ceny se odvíjí od základu 1Kč za m² včetně DPH pro základní barvy. Chromování, lakování , GO motoru a vyplétání kol nekooperujeme! Ceny platí při lakování nových dílů. Jelikoz hodlam sveho milacka dat poradne do kupy.


Cena služeb společnosti EKO spol. Opravy karoserií bez poškození laku. Kalkulátor ceny opravy – Deformace. Momentálně probíhá sleva na prodlužování řas až o. Dále solárium vstup 1Kč.


Pro širší veřejnost je tento druh povrchové úpravy znám pod názvem komaxit. All the popular brands, right to your door. Free UK delivery on eligible orders! Váš partner pro lakování osobních a užizkových vozů.


Naše autolakovna se řídí nejnovějšími trendy v oblasti oprav a renovací laků osobních. Ceník lakování a autolakýrnických prací. Orientační ceník lakování a vyrovnání dílů karoserie.


Ceny dalších služeb Při nadstandartních službách- vaření prasklých disků, rovnání, vyvaření hran atd. Minimální cena za kus je 50Kč. Nad 100ks je cena dohodou. Komerční lakování Práškové nátěrové hmoty nabízejí širokou škálu barev včetně metalických a strukturovaných nátěrů. Mnoho výrobků svým tvarem a především požadavkem na precizní a dlouhodobou finalní podobu není možné upravit mokrými nátěry.


Závisí na rozsahu, tvaru a místě poškození.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky