čtvrtek 12. ledna 2017

Iq park liberec ceník

Připravili jsme na léto populární program ušitý na míru nejmenším. Ceník iQPARK - různé typy vstupenek. Ceny začínají od 1Kč. Děti do let mají vstup do iQPARKU zdarma. Vzhledem k destivemu pocasi nakonec doslo na oboji a tak mohu porovnat.


Vyzkoušejte si v praxi fungování přírodních zákonů, optických klamů a otestujte své logické myšlení nad řadou hlavolamů. Provoz SPORT PARK MEDICAL je v provozu od 4. Objednání osobně na recepci nebo na telefonu. Pokud Váš telefon nebudeme moci z důvodu pracovního vytížení přijmout, zavoláme Vám zpět.


Po zaplacení vstupenky si můžete uložit bundy a další přebytečné oblečení do šatny, což se hodí. K nejzajímavějším exponátům určitě patří vodní hrátky, zrcadlové bludiště, vodní rotující tunel, bublinárium, či Fakírovo lože. Celoročně otevřený krytý zábavní park , který najdete ve třech patrech nákupního centra Plaza Liberec. It was nice before, with two floors of exhibits, but now it has four floors altogether, with the top two being brand new and very cool. Unikátní pohled na vývoj planety Země od Velkého.


Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookies. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Dovolená v Česku zaujme každého, s námi navštívíte turistické oblasti, hory, rozhledny, zoo i hrady a zámky.


Ubytování hledám už jen na Booking. Zábavní vědecký park u brněnského výstaviště. STORNO podmínky pro rezervaci sportovišť v Hale míčových sportů.


V prostorách ubytovny je dostupná síť Wi-Fi pro připojení k internetu. Poskytujeme možnost jak dlouhodobého ubytování pro pracovníky, tak krátkodobého ubytování pro turisty. Přímo před ubytovnou je nehlídané parkoviště pro naše zákazníky.


Pozorování zvířat a návštěva nejrůznějších edukačních akcí v zahradě. It is the first venue of its kind in the Czech Republic. AuteK parkování osobních aut je možno využít parkovací dům Centra Babylon. In the shadow of a world-known hotel and in the embrace of the Jizera Mountains lies a city which proba. První science centrum v České republice – to je liberecký iQPARK.


Inteligentní zábava pro malé i velké, hravé i hloubavé, kde si přijdou na své děti od. Chata Dominika v Jizerských horách. Nemáme v Harrachově volno?


Chcete zkusit ještě klidnější místo pro Vaši dovolenou na horách? Objednat se k nám můžete osobně na recepci nebo po telefonu. Liberec Discover Liberec – a city with a high IQ ! Pokud vám telefon ihned nezvedneme, zavoláme vám zpět, jakmile to bude možné. Nachází se na adrese Nitranská 1 Liberec.


Parkování je za Kč po předložení parkovacího lístku v pokladně iQlandia. Je třeba přijet brzo ráno, od hodin už je parkoviště plné. Park působí jako jedna velká lesní kavárna a zároveň obří hrací prostor uprostřed zeleně.


Hledejte poklad v tajemné jeskyni, projděte naučnou stezku Čtyři živly, vyzkoušejte si blátivý chodníček nebo si dejte kávu v korunách stromů.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky