čtvrtek 12. ledna 2017

Izolace akumulační nádrže

Tyto dvě části tvoří kompletní izolaci akumulační nádrže, prodáváme je však i odděleně. Akumulační nádrže - prodej akumulačních nádrží z oceli a izolace pro akumulační nádrže. Video návod naší izolace na akumulační nádrž. Příspěvky v této diskusi vyjadřují názory čtenářů.


Redakce portálu TZB-info nemůže ovlivnit jejich obsah, ale vyhrazuje si právo je odstraňovat. Kompletní nabídku naleznete v kategorii akumulační nádrže a nádoby. Ke všem druhům akumulačních nádob lze objednat si kvalitní izolaci od českého výrobce. Izolace akumulačních nádrží. Záruční doba je let od data prodeje.


U vybraných kotlů a nádrží doprava zdarma! Dodáme Vám jakoukoliv akumulační nádrž ze sortimentu firmy Regulus pro nabídku pište nebo volejte. Pro zvýšení životnosti akumulační nádrže je doporučeno používat jako teplonosné médium destilovanou vodu nebo upravenou vodu s inhibitory koroze. Jedná se o tlakové nádrže vhodného objemu, které uchovávají teplo od těchto zdrojů až do doby, kdy bude potřeba k vytápění objektu.


Dodávka je volitelně s izolací nebo bez izolace. U každé akumulační nádrže naleznete volitelnou položku pro volbu koupě izolace (v předposledním řádku). Po rozkliknutí si zvolíte, zda si izolaci objednávate či nikoliv. Cena izolace je zde rovněž zobrazena. Velmi dobře uchovávají teplo z rozdílných zdrojů do doby, než bude potřeba použít k vytápění objektů.


Díky tomu je možné dosáhnout vysokých nákladů na vytápění a dále významně prodlužuje životnost kotlů. NÁVOD K OBSLUZE AKUMULAČNÍ AKUMULAČNÍ NÁDRŽE OCELOVÉ NÁDRŽE ST-500A, ST-400A HEAT PUMPS AKUMULAČNÍ NÁDRŽE VODY ST-400A, ST-500A Obsah 1. Standardně jsou nerezové akumulační nádrže a zásobníky vody izolovány a dodávány u objemů do 5litrů s kvalitní bezfreonovou tvrzenou PUR pěnou opatřenou PVC obalem a plastovými kryty. U objemů nádob nad 5litrů je možnost dodání snímatelné izolace NEODUL L, NEODUL PS nebo SYMBIO II. Povrchový vzhled izolace tvoří PVC obal s plastovými kryty. Všechny CPUOW akumulační nádrže mají vstup pro elektrickou topnou jednotku k dodatečnému ohřevu.


Rozmístění připojovacích míst umožňuje pohodlné umístění nádoby do rohového prostoru. Plně funkční, dobrý stav. Nutný vlastní odvoz (cca 1kg). Rozměry nádrže bez izolace.


V kotelně na biomasu mám akumulační nádrže. Jaké jsou požadavky na jejich izolaci? Dohodli jsme se s firmou, že nekoupí originální izolaci, ale vyrobí ji. Ocelové akumulační nádrže určeny k akumulaci to.


AKUMULAČNÍ NÁDRŽE NAD A UKV Akumulační zásobníky bez přípravy teplé užitkové vody vhodné k různým druhům topných systémů včetně tepelných čerpadel. Prostřednictvím následujícího formuláře nám můžete zaslat jakýkoliv dotaz či připomínku. Nádrže typu NAD a UKV bez. Možnost připojení několika tepelných zdrojů - Například kotle ÚT, tepelného čerpadla, krbu s teplovodní vložkou, solární soupravy.


Jde o zakázkově vyráběné nádrže , kde je velká variabilita připojení.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky