pátek 8. prosince 2017

Hoblované řezivo

Prodej dřeva a řeziva ŠTIMÁK s. Jakékoli množství zakoupeného materiálu Vám rádi dovezeme kamkoli si budete přát, a to za cenu krajně příznivou. Hoblované řezivo koupit o objednat u OBI. Kvalitní řezivo , stavební hranoly, fošny, prkna ale i konstrukce střech za skvělé ceny.


Představení společnosti Dubové Řezivo s. Naše společnost se zabývá dovozem, zpracováním a prodejem dubového řeziva.

Vyhledávací zařízení produktu a servisu IndustryStock vám nabízí nejenom relevantní aktivní záznamy k. Využití – stavebnictví, střešní konstrukce, stropy, atd. Truhláři a nábytkáři u nás nakoupí suché řezivo. Jehličnaté řezivo máme vždy skladem, řezivo dubové a ostatní dřeviny dodáváme na objednávku. Na tomto webu využíváme pro analýzu návštěvnosti soubory cookie. Dalším prohlížením obsahu tohoto webu vyjadřujete svůj souhlas s jejich využitím.


Nákup bez rizika: dní na vrácení. Hledáte vhodný materiál pro obložení fasády, stěn a stropů, stavbu terasy nebo plotu?

Rádi Vám nabídneme smrkové stavební řezivo z masivu dle Vašich požadavků. Dodáváme hranolky , fošny, prkna různého profilu a délky, střešní latě s impregnací i bez, dřevěná prkna první i druhé třídy, prismovaná prkna i boční a další produkty z masivu. Nabízíme vám hoblovaná prkna, palubky a plotovky. Rádi bychom jménem společnosti Sibirske drevo s. Naši dodavatelé z oblasti Kavkazu jsou. KVH, hranoly, latě, prkna.


Má široký záběr využití od konstrukčních prvků až po truhlářské účely. Stavební řezivo ze silných a krásných sibiřských smrků a borovic. Na latě, fošny a hranoly navíc nebudete dlouho čekat, vše máme připraveno k odeslání. Sháníte řezivo pro vaši stavbu, domácnost nebo kutění?


V naší provozovně v Hradci Králové vám můžeme nabídnout fošny, hranoly, latě, prkna, KVH hranoly, BSH hranoly a další sortiment z kategorie Řezivo. Truhlářské řezivo se vyrábí z listnatých a jehličnatých dřevin. Zpravidla se dodává sušené.


Zdeněk Karban nabízí k prodeji stavební řezivo , OSB desky a palubky. Prodáváme střešní latě, fošny, prkna, stavební. Díky zpracování dřeva na moderních pásových pilách máme k dispozici řezivo nejrůznějších rozměrů, vždy přesně podle vašich představ a požadavků. Součástí našeho sortimentu je také hoblované truhlářské řezivo, a to především z buku.


Dřevo a řezivo Naše firma se zabývá zpracováním dřeva od počátku své historie.

Nejprve byla hlavním cílem našeho zájmu truhlářská výroba převážně lehacího nábytku. Kromě toho prodáváme také další sortiment dřevařských materiálů, jako jsou hoblované hranolky a prkna, truhlářské řezivo , vnitřní dveře i vchodové dveře, velkoplošné materiály, kam patří různé druhy překližek, jako např. Nastavení vlastních preferencí cookies můžete kdykoli upravit odkazem ve spodní části stránek. Námi dodávané hoblované řezivo je zejména vhodné na pergoly, garážová stání a různé dřevostavby. Firma leží nedaleko Prahy, směr Kladno.


Horní lícová strana obkladových palubek je hoblovaná, má hladký broušený povrch. Pro snadnou montáž, obkladové palubky mají na bočních stranách pero a drážku. Jsme držiteli certifikátu na výrobu konstrukčního řeziva, které vyrábíme z dřevin smrk, jedle, borovice, modřín a dub.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky