pátek 8. prosince 2017

Osb desky bez formaldehydu

Desky mají široké využití. Prodáváme pouze značkové desky s certifikátem. Všechny desky OSB odpovídají evropským normám. Kromě toho je v závodě ve Wismaru používán lepidlový systém bez formaldehydu.


Profil pero-drážka přesvědčí vysokou přesností lícování. Díky vyšší vnitřní stabilitě jsou vhodné i pro vysoké bodové zatížení. Je pro ně charakteristická vysoká trvanlivost a odolnost, velmi dobré opracování, vysoká nosnost a vysoká stabilita.


Vyrábí se z nich stojany. Drevené triesky sú spojené lepidlom bez obsahu formaldehdu. Emisie formaldehydu sú obmedzené iba na jeho. Plošně lisované desky z orientovaných velkých štěpin (třísek) nebo hoblin ve třech nebo čtyřech vrstvách.


Lepení je pomocí speciálních lepidel, nově splňující zdravotní standardy bez formaldehydu. OSB dosky patria medzi moderné konštrukčné materiály. Ich lisovaním v troch vrstvách a následným zlepením vznikne vysokokvalitná drevená doska.


Ako spojivo sa používa polyuretánová živica bez obsahu formaldehydu. Výsledný produkt sa má kvalitatívne vlastnosti dreva, ale bez kazov v podobe prasklín alebo hrčí. Materiál je pevný, tvarovo. Převažující dřevinou je smrk, částečně se využívá i borovice. OSB desky KRONOSPAN, nebroušené do vlhka.


Bilete avion, Hoteluri, Asigur? Oferte pentru rezervari online! Obsah fenolformaldehydu je jako u rostlého dřeva.


Osb desky Egger jsou 1 bez formaldehydu ! Popis produktu: OSB III Glunz PUR jsou třívrstvě konstruované plošně lisované desky z orientovaně sypaných štěpek (mikrodýh) pro jejichž slepení jsou použita lepidla bez formaldehydu. Podle normy EN 3jde o nosné desky do vlhkého prostředí, emisní třída formaldehydu E1. Zvláštní geometrie štěpek a velmi vysoký stupeň jejich orientace po směru vláken krycích vrstev zajišťují nejlepší technické parametry a velmi dobrou tvarovou stálost.


OSB SUPERFINISH ECO lepeno zcela bez formaldehydu OSB SUPERFINISH jsou víceúčelové desky vyráběné unikátní technologií lepení defi novaných dřevěných třísek ve třech na sebe navzájem kolmých vrstvách. Rozměry, tvar a směrová orientace třísek v jednotlivých vrstvách maximálně využívají přirozené vlastnosti dřeva k dosažení těch nejlepších stavebně-fyzikálních parametrů desek. Tato nosná deska na bázi dřeva je vyrobená z orientovaných velkoplošných dřevěných třísek a pojiva bez obsahu formaldehydu.


Snadno se s nimi manipuluje a dají přizpůsobit konkrétním potřebám. Jsou ideální například k bednění pod asfaltové šindele. Dřevěné třísky jsou pojeny lepidly bez formaldehydu.


Snadná montáž ( desky se upevňují hřebíky, sponkami nebo šrouby). Používají se k opláštění stropů, nosných i nenosných stěn a na výrobu okenic. OSB – Oriented Strand Board mají mnohostranné využití pro podlahy, výztužné stěny, obklady stěn, nosné stropní opláštění, na střechy místo prken a mnoho dalšího OSB DESKY OSB – Oriented Strand Board jsou plošně lisované desky z orientovaných velkoplošných třísek. Směrově orientované třísky jsou ve vrstvách položeny kolmo na sebe.


Tím získávají desky pevnost proti ohybu a zlomu (například oproti dřevotřískovým deskám) při zachování dobré ceny, nízké váhy a opracovatelnosti. Nákup bez rizika: dní na vrácení.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky