středa 26. srpna 2015

Sruby rajec

Dopřejte si bydlení ve vlastním srubovém domě. Pomůžeme vám ke splněnému snu o vlastním bydlení. Naše společnost se dlouhodobě zaměřuje na výrobu srubů a roubenek. Pro své zákazníky stavíme srubové domy s využitím kanadské technologie, přizpůsobené místním podmínkám.


Vyplněním formuláře souhlasím se zpracováním osobních údajů za účelem zodpovězení mého dotazu. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů. Mame drevostavbu od Sruby Rajec již rokem. A jsme take naprosto spokojeni. Ta uspora tepla je uzasna,az jsme se divili,kolik jsme usetrili za tuhou zimu.


Společnost SRUBY RAJEC , s. Slovenské republice a vyrábí sruby i pro zákazníky z jiných zemí. Srubové domy jsou stavěny zejména kvůli svým tepelným vlastnostem. Dřevěné srubové domy jsou velmi lehké a pevné o. Tato stránka obsahuje aktuální výpis údajů firmy SRUBY RAJEC , s. Jsme největší výrobce kanadských srubů v Evropě. Drevodom Rajec - zruby, drevené domy, drevenice.


Pracovníky firmy učili vyrábět sruby samotní Kanaďané, kteří vyrábí sruby už od nepaměti. Aby společnost dokázala vyhovět požadavkům v CHKO, nabízí také klasické roubenky. Předměty činnosti ze statistického úřadu. Komplexní služby včetně projektové činnosti a financování.


Aktuální i úplný výpis firmy SRUBY RAJEC , s. Dobrý den, moc se mi líbí vaše sruby , které stavíte opravdu nádherná práce bylo by možné si domluvit schůzku podle vašeho času, věřím že ho moc nemáte“ pan Herynek “Dobrý večer p. Papežík Velmi děkuji za rychlou odpověď a vstřícnost poradit. Podrobnosti o firmě SRUBY RAJEC , s. Zaměstnání u SRUBY RAJEC , s. Zajímá vás práce ve firmě SRUBY RAJEC , s. Zjistěte si o této společnosti více informací ještě než odpovíte na. Výpis obsahuje aktuální i historická data z obchodního rejstříku (Justice.cz) včetně sbírky listin a živnostenského rejstříku (RŽP).


Pro každého zájemce o dřevěný. Projekce a výstavba srubu na klíč. Uprostřed panenské přírody Malé Fatry se rodí čistá pramenitá voda, uhasí žízeň, výborně chutná a dodává pocit rovnováhy a harmonie. The website server is using IP address 37. This domain is years old.


Detailní informace o firmě. Dřevostavby - SRUBY RAJEC , s. Adresa, kontakty, otevírací doba, mapa vše přehledně na jednom místě. Výstavba dřevěných srubů a roubenek na klíč.


Vybrané stavební firmy, doporučení řemeslníci, odborné firmy a specialisté z oboru dřevostavby, sruby v obci Rájec-Jestřebí. Kanadská technologiie výroby srubů. Oslovte více dodavatelů a.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky