čtvrtek 28. ledna 2016

Bramac star

Více informací naleznete zde. A Tegalit STAR tetőcserép szendvicstechnológiával készül, melynek lényege, hogy a nagyobb szemcsés betoncserép test és a felületi festékréteg között. Betonová střešní taška Classic s unikátní technologií STAR je ve výrobě stř. Ravna površina v standardnih barvnih tonih sovpada z objekti, kjer prevladujeta les in steklo.


Rovný profil, klasické zbarvení, čisté linie - to jsou vlastnosti, které předurčují Tegalit STAR jako krytinu vhodnou pro moderní architekturu.

The generated heat helps to save about 4. Povrch je pokryt vrstvou jemnozrnného betonu. Ahojte, máte niekto skúsenosť s povrchovou úpravou star ? Betonové a keramické tašky nelze kombinovat s plechovou krytinou. Mesterségünk a tető: BRAMAC. Bramac Tegalit Protector.


A vezető specialista a komplett tetőmegoldásoknál.

Mindent egy kézből: a mérethű tetőcserepektől kezdve, az idomcserepeken. Jedná se o technologii, kdy se. V JEDNODUCHOSTI NENÍ JEN KRÁSA. STAR představuje nejnovější trend v technologii výroby střešních krytin. Zatímco povrch standardních.


Unikátna kombinácia moderného dizajnu s obzvlášť hladkým povrchom a reflexnými vlastnosťami. Model je v ponuke v elegantnej ebenovo čiernej farbe. V podkroví tak udržuje příjemné klima v každé roční době a přináší úspory za vytápění nebo klimatizaci. V naší nabídce máme kompletní sortiment střešních tašek a doplňků od firmy BRAMAC.


V tomto e-shopu nabízíme pouze základní sortiment, pokud budete mít. Kérjen kedvező árat, és akár órán belül. Dizajnovo moderná krytina Baramac s obzvlášť hladkým povrchom Star ,. Tegalit Star kategóriánkban megtalálja az Önnek legmegfelelőbb terméket.


Její rovný tvar a klasické zbarvení harmonicky ladí se vzhledem staveb a. Zajišťuje pevnost, hladký povrch, odolnost a omezuje přehřívání střechy.

Minimální odběr : dle objednávky. Realizace : přímo od výrobce. Poptejte nejnižší cenu více zde. Vďaka nej je povrch krytiny mimoriadne hladký a. Ceníme aktuálně na konkrétní objekt. Spolu s reflexní fólií a zateplením dokáže odolávat horku i chladu.


Reviva Koncový hřebenáč - cihlově červená, Reviva Rozdělovací hřebenáč - cihlově červená, Tegalit STAR Taška odvětrávací. Római Star kategóriánkban megtalálja az Önnek legmegfelelőbb terméket. Hřebenáč se používá pro pokrývání hřebene a nároží. Doprava: od 8palet zdarma, menší množství naceníme Odběrné místo: Olbramovice.


BRAMAC kosov bramac star let opečne barve. Střešní krytiny) Hodnocení produktu:. Strešna kritina bramac l. Tegalit je jediná neprofilovaná střešní taška na našem trhu, kterou lze pokrývat střechy s doplňkovým opatřením od sklonu 15°.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky