pondělí 28. března 2016

Poklop pro zadláždění

R kvalitní šachtové poklopy. V nabídce máme například plastové poklopy Hermelock – polyuretanové, vodotěsné a plynotěsné poklopy. TYP ALUDEC - UZAMYKATELNÉ - VODOTĚSNÉ- PACHOTĚSNÉ.


Rám a poklop jsou vyrobeny z hliníkových profilů, které jsou po celé délce spoje svařované. CLKS - poklop pro zadláždění. S integrovaným otevíracím systémem. Zakrytí inspekčních šachet uvnitř objektů, kde je kladen velký důraz na estetiku, určeno k předláždění dlažbou do síly mm, v rozích poklopu jsou.


Poklopy není nutné vybetonovat. Bez rámu - vsazuje se přímo do hrdla šachty. Stručně o kovových poklopech pro zadláždění GAP. Tím se dokonale hodí například na. Nerezový poklop AS-NERO je určený k zakrývání otvorů v podlahách.


Najde uplatnění ve všech typech objektů - od domácností a rekreačních objektů, přes komerční objekty až po průmysl. Lehký (snadno manipulovatelný) kulatý kanalizační poklop pro zadláždění (bez nutnosti betonáže) s integrovaným otevíracím systémem je určený pro. Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. SF Zadlažďovací poklop 200x2mm, výška 50mm, ocelový, žárově pozinkovaný, p. Plastové poklopy Hermelock se vyznačují nízkou hmotností a vysokou pevností.


Nekorodují, čímž je garantována dlouhá životnost. Vodotěsné a plynotěsné poklopy řady GA PRO ZADLÁŽDĚNÍ byly speciálně vyvinuty pro jednotný vzhled. Vyroben z pozinkované oceli s povrchovou. REDI pochůzný poklop z PVC pro zadláždění s rámem a. Sestavy obsahují poklop včetně rámu, těsnění,.


Výrobky pro DRENÁŽE OBJEKTU. Předláždění vlastního poklapu se provádí dlažbou v. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší. Hliníkové a Ocelové poklopy určené pro výplň, neboli zadláždění , umožňují zakrytí inspekčních šachet v prostředí dlážděných zón, kde je.


Pochůzné poklopy z PVC pro zadláždění s rámem a výklopnou rukojetí. Vnitřní výška poklopu je udána výškou H po vyplnění poklopu odstraňte z. Aludeck - nosnost 5t Hliníkové šachtové poklopy vhodné pro zadláždění. Jsou určeny na vyplnění venkovní.


Pro jednodušší manipulaci se zadlažďovacími poklopy řady XP10 XP9 SDH11 SDM7 SDLvyrábíme zvedací zařízení. Má těsnění, které předejde klapání plechu o plech. Uzamykatelný, s plynovou vzpěrou = samootevírací.


Hloubka kovového poklopu dle typu. Tento typ je tudíž vhodný pro nádrže, které stojí na pozemku stranou mimo rušnou cestu. Druhým typem jsou pochozí poklopy z litiny, oceli, betonu nebo ty, které jsou vhodné na zadláždění.


Tyto poklopy jsou určené do terénu, kde se po jímce bude běžně chodit. Materiál pokopu musí být natolik odolný, aby byl schopný unést i velkou zátěž, jakou je hmotnost člověka.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky