úterý 26. července 2016

Akce cihla

Buying a brick or donating supports people with special needs live a full filled life! See actions taken by the people who manage and post content. The world’s 1st truly unlimited photo gallery. No limits on number of photos.


Organizátorem je společnost Portus Praha. AKCE CIHLA - Portus Praha, z. Celý den pak hrají na venkovních scénách divadla, kapely. Již let stavíme pro dobrou věc. Akce cihla - Portus Praha z. Vám jako poděkování nabízí za zakoupení Ecihly, uzavření online stavebního spoření u Buřinky ZDARMA.


At the corner of Na Příkopě street and Havířská street. Our main brick stand you can find in center of Prague on a street Na Prikope which connecting Venceslav square with Republic square. Cihelna Polom je výrobce vysoce kvalitních plných, voštinových, dutinových ,mrazuvzdorných lícových cihel a ruční cihelné dlažby s dlouholetou tradicí.


Vyrábíme cihly s různými parametry, stropy , překlady a komíny. Nabízíme také materiály pro zdění – malty pro tenkou spáru, pro celoplošnou tenkou spáru, zdicí pěnu a tepelněizolační malty. Do naší organizace hledáme člověka, který dokáže respektovat odlišnost a věří, že každý člověk se může rozvíjet. Zvládne pracovat s lidmi ve. Abychom vám mohli nabízet akce a letáky z vašeho okolí, potřebujeme kvůli novému nařízení Evropské unie (GDPR) souhlas s poskytnutím vaší lokality.


Nyní máte nastavenou lokalitu Praha. Přišla se skvělým nápadem uspořádat speciální lekce a výtěžek z nich věnovat této organizaci. HELUZ pomáha- odštartoval 17.


Výtěžek ze sbírky bude použit na vybudování zahradního posezení se zahradním domkem pro občany s mentálním postižením. Prohlédněte si alba na téma – akce cihla. Získáte tak jedinečnou inspiraci ze stovek českých alb, nahraných každý den na Rajče. Podívejte se, jaké akce dělají lidé spravující a zveřejňující obsah. Jelikož je den zahájení sbírky i Mezinárodním dnem tance, uskuteční se společně ve spolupráci s tanečníky ze skupiny TiDiTaDe společný FlashMob.


Slavnostní zahájení proběhlo v Praze Na Příkopech s bohatým doprovodným programem. You may have noticed it when walking through the streets of Prague. It looks like a rather strange happening with a chimney-like.


Celostátní sbírka na podporu lidí s mentálním postižením. Koncert se koná ve středu 3. Rock Café na Národní třídě v. CIHLU si můžete koupit už 3. Gentelo Plazmový zapalovač Zlatá cihla patří do skupiny tzv. Double Arc, takže vyšlehne dva blesky, které se uprostřed kříží! Možnost gravírování Vašeho textu nebo fotografie. Přijďte již tento pátek 6. Slunečnice, kde vás budeme učit chobotničky háčkovat, nemusíte se bát, je to jednoduché.


Ceny od výrobce Vám vylepšíme! I u nás probíhají akce : Půl domu zdarma. Cihla plněná polystyrenem. Poptejte nejnižší cenu více zde Koupit.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky