pátek 23. září 2016

Lazura na ploty

Silnovrstvá lazura – na povrchu dřeva vytváří ochranný film, ale proniká do něho jen minimálně. Výhodou je dlouhodobá ochrana dřeva, protože silnovrstvé lazury mají životnost až několik let (až roků). Pokud budete nátěr po nějaké době obnovovat, je nutné ten původní nejprve odstranit.


V naší nabídce je lazura zastoupena zejména jednorázovou lazurou HS OSMO. Nátěr se vyznačuje výborným barevným účinkem s maximální světlostálostí a dokonalým dekorativním efektem. Povrch nátěru je rezistentní k napadení houbami a podobně.


Lazúra na ploty Hornbach l: doručenie domov alebo na predajňu. Lazura je bezpečná pro životní prostředí. Nákup bez rizika: dní na vrátenie. Penetrace a lazura sjednocená v jednom nátěru – inovativní dlouhodobá ochrana dřeva na bázi oleje!


ADLER Pullex Plus Lasur - lazura na ochranu dřeva v exteriéru 2. Poznáme tri druhy lazúr, ktoré sme rozdelili do podkategórii. Další slevy barev a laků na Kupi. Nacházíte se v kategorii tenkovrstvých lazur na dřevo. Akzo Nobel LUXOL Originál. Osmo lazura 7Oregon Pinie 5L.


Ochranná olejová lazura na dřevo 5l - na fasády, zahradní domky, ploty. Konstruktivní a dekorativní. Přírodní barvy na dřevo OSMO a lazury REMMERS.


Zboží skladem, okamžitá expedice. Pre slovenských firiem (platitelia DPH) predaj bez daně. Ploty , Farby- na -drevo. Napíšte prosím v poznámkach objednávky, že ste platcami DPH.


Olejové lazúry na ploty , fasády a zábrany Oleje vhodné pre všetky zvislé drevené plochy v exteriéri ako sú dvere, okná a okenné parapety, prístrešky pre autá, drevené obloženie, balkóny, zásteny a ploty , pergoly, záhradné domčeky a záhradný nábytok. Identifikace směsi a společnosti 1. Zvláště se doporučuje na dřevěné fasády, přístřešky pro auta, balkóny, ploty , pohledové zábrany atd. Příslušná určená použití směsi a nedoporuče.


Lazury na ploty jsou transparentní laky, které zachovávají a zvýrazňují kresbu dřeva a zároveň chrání dřevo před UV zářením a povětrnostními vlivy. Koopmans IMPRA (Olejová lazura na dřevo v exteriéru),. Olejové lazury na ploty , fasády a zábrany Oleje vhodné pro všechny svislé dřevěné plochy v exteriéru jako jsou dveře, okna a okenní parapety, přístřešky pro auta, dřevěné obložení, balkony, zástěny a ploty , pergoly, zahradní domky a zahradní nábytek. Výborně ošetřuje také dveře, okna a okenice, garážová vrata, ploty , nebo pergoly. S v ětlý odstín lazur je vhodné natírat na přirozeně světlá dřeva jako je smrk , javor , či jasan.


Podívejte se na aktuální letáky Hornbach případně na aktuální produkty z kategorie Dům, byt a zahrada nebo stavební materiály. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší. Jak na výmalbu zdí v interiéru Věříme, že každý z Vás si kladl otázku jak správně vymalovat interiér.


Vymalovat tak, aby stěny byly pěkně hladké a barva 1 kryla.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky