pátek 27. května 2016

Porfix rozměry

Od tvárnic, příčkovek, nosných a nenosných překladů, stropního systému. Stavebný systém PORFIX je komplexný systém pre Vašu hrubú stavbu, s ktorým sa pracuje rýchlo, ľahko a úsporne. Nemusíte být stavař, a přesto snadno zjistíte, kolik tvárnic potřebujete.


Pro orientační výpočet použijte aplikaci, pokud potřebujete přesná data. V katalogu nemáme podrobnější informace o tvarnice porfix. Níže naleznete zboží v internetových obchodech, které odpovídá vašemu dotazu. Doprava uceleného kamionu - - palet ZDARMA po celé ČR, menší množství paušálně 6kč. PÓROBETON - MODERNÍ MATERIÁL S BOHATOU TRADICÍ.


V závodu v Zemianskych Kostoľanech byl před více než 50-ti lety v Československu poprvé vyroben pórobeton. Pro tvárnice PORFIX P– 6je charakteristická vyšší pevnost – 4MPa. Maxi příčkovky Porfix P2-5– hladké, větší rozměry 500x500x10 1a 150mm. U-Profily Porfix – používá se jako ztracené bednění pro ŽB věnec. Lze i použít jako nosný překlad.


Free next day delivery available. Apple Pay accepted in store. Specifikace Výrobek slepený z pórobetonu a EPS grafit. Ytong příčkové panely : tl. Při jejich využití ušetříte i čas, protože větší rozměry zdících prvků a jejich přesnost umožňují stavět velmi jednoduše a rychle.


Tepelně - izolační vlastnosti Pórobetonové tvárnice PORFIX QPOR přináší úsporu finančních prostředků nejen při stavbě domu, ale i při jeho provozu a vytápění. Celkové rozměry 500x250x1mm. Místo odběru obec Suchá Lhota.


Výrobok Tvárnice z autoklávovaného pórobetónu kategórie I. Tvárnice Porfix se vyrábějí hladké, s kapsou nebo s perodrážkou a kapsou. Jsou vhodné na nosné i výplňové konstrukce. Materiál se vyznačuje vynikajícími tepelně-izolačními vlastnostmi.


Použijete-li tvárnici šířky 3mm, zeď nevyžaduje dodatečnou izolaci. Kvalitní stavební materiály pro střechy, fasády a izolace od největšího prodejce stavebních materiálů v ČR. Rozměry celé cihly: 250x250x500mm. Prodám zbytky z cihel porfix 250mm.


Cihly mohu i dovézt: Jablunkov až Chotěbuz a okolí. Stavební systém PORFIX doplňují příčkovky s dobrými zvukově-izolačními vlastnostmi. Příčkovky z pórobetonu, stejně jako tvárnice, pohlcují a. Stropní vložka PORFIX je stavební prvek, který je součástí stropního systému PORFIX.


Porfix porobeton PORFIX je komplexní stavební systém. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší. Porfix U profil plní funkci ztraceného bednění a je vhodný pro zhotovení nosných překladů nebo zpevňujícího věnce stavby.


Uvedené informace se vztahují k vybrané prodejně v okamžiku zobrazení příp. Nepřebíráme žádnou záruku v případě změn. U-Profil z pórobetonu a křemičitého písku pro tvorbu věnce, nebo stavebního překladu.


All stores are open days a week.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky