úterý 24. května 2016

Talirova hmozdinka

Zateplovací talířové hmoždinky doporučujeme používat v kombinaci s izolační zátkou, která zakrývá talířek hmoždinky, tím se zabraňuje. Talířová hmoždinka s ocelovým trnem. Kvalitní plast, ETA certifikace. Produkt je skladem Dostupnost je aktualizována 1x za 60min. Pro ověření 1 dostupnosti nás prosím kontaktujte.


STR-Princip - EJOT CZ nabízí a dodává široký sortiment upevňovací techniky pro oblast stavebnictví a pro průmyslovou. Kotevní systém se skládá z hmoždinky s. MB) - Certifikát ETA TTH technicky-list TTH. FIF-CS s ETA certifikátem je ideální k upevnění tuhých tepelně izolačních desek s tloušťkou do 3mm vyrobených z. Vyznačuje se vysokou povětrnostní odolností, snadnou montáží a tím, že.


Máme skladů po ČR a výběr z tisíců položek na fasádu. Platit můžete hotově i kartou. Vybírejte si Hmoždinky talířové podle parametrů a srovnávejte ceny z internetových obchodů na. Diskuze Tweet Diskuzní příspěvky Nový příspěvek Jméno Chyba textu. Text příspěvku Zde opište kód z obrázk.


V HORNBACHu se vše točí okolo stavby, bydlení a zahrady. S našimi projekty porostete. Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie.


Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Kotvící hmoždinky se rozdělují podle. Hloubka zašroubování je - mm. Hospodárná šroubovací hmoždinka pro vnější zateplovací materiály. Koelner TFIX-8S talířová hmoždinka s kovovým šroubem pro upevnění tepelně izolačních desek v kontaktním zateplovacím systému – ETICS.


Je hospodárná šroubovací hmoždinka pro vnější zateplovací materiály. Uvedené informace se vztahují k vybrané prodejně v okamžiku zobrazení příp. Nepřebíráme žádnou záruku v případě změn. Wkret-met LFN talířová hmoždinka s plastovým trnem pro upevnění tepelně izolačních desek v kontaktním zateplovacím systému – ETICS.


Velkoobchodní Nabídka pro výrobu, řemesla a obchod - pouze pro firmy Těsnící prvky oken, dveří, vrat, spár a posuvných aplikací, samolepící těsnění a. Webové stránky využívají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Koelner hmoždinka s kovovým trnem je ideální talířová hmoždinka pro uchycení izolantu k Vašemu obydlí! Nechte se unést profesionálním produktem za.


Fasádní talířová hmoždinka WKRET-MET LFM s kovovým trnem a prodlouženou expanzí o průměru mm. Prodloužená expanze zaručuje lepší údržnost. Hmoždinka pro použití do všech typů stavebních materiálů. Nebyl zatím přidán žádný názor.


Přidejte svůj názor nebo dotaz jako první. LMX talířová hmoždinka s kovovým trnem - pro upevnění tepelně izolačných desek v kontaktním zateplovacím systému - ETICS. Nový hliníkový systém pro montáž odvětraných fasád vyvinutý pro použití různých fasádních desek.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky