úterý 14. ledna 2020

Schodišťová zábradlí

Schodišťová zábradlí v domě je potřebná pro bezpečnost, podporu při sestupu nebo při výstupu. A mají dobrou dekorativní funkci. Moderní ploty jsou vyrobeny z mnoha materiálů a mohou mít nejsložitější tvary a design. Schodišťová madla tvoří součást zábradlí , nebo jsou aplikována samostatně na stěnu i do volného prostoru vždy tam, kde mají.


Madla zábradlí koupit o objednat u OBI.

Tato zábradlí , která najdou využití v rodinných domech i komerčních objektech, jsou certifikovaná v souladu s českou normou. V naší nabídce najdete zábradlí na balkony a terasy , zábradlí na schodiště a schodišťová madla i zábradlí na francouzská okna. Provedení celoskleněných zábradlí. Zábradlí lze instalovat do interiéru i exteriéru. Nejčastějším řešením jsou schodišťová zábradlí , ale řada.


V nabídce máme dřevěné madla z masivu smrkové, borovicové, bukové a dubové v mnoha délkách a profilech. Konstrukce hliníkového zábradlí je velmi pevná a široká škála zábradlí dodávaná naší firmou, dává velké možnosti různých variací dle přání zákazníka.

V případě, že se jedná o rodinný dům, jehož celková podlahová plocha nepřesáhne 3mnebo byty kde celková podlahová plocha nepřesáhne 120m je při poskytnutí stavebních a montážních prací. Výjimkou z ustanovení této normy jsou zábradlí komínových lávek, šachet a strojoven výtahů, na výtahových kabinách, včetně zábradlí odnímatelného, umístěného na jeřábech, zdvihadlech a transportních zařízeních, balustrády, boční stěny a madla pohyblivých schodů. U venkovního zábradlí navíc klademe důraz na povrchovou úpravu, která zábradlí ochrání před povětrnostními vlivy a prodlouží tak jeho životnost, například žárové zinkování. Vyrobíme pro Vás atypické venkovní zábradlí například k Vášemu rodinnému domu nebo kované venkovní zábradlí na terasu.


Myslete na svou bezpečnost a pořiďte si stabilní a spolehlivé schodišťové zábradlí. S námi si můžete vybrat ze sortimentu nerezových, celodřevěných i kombinovaných zábradlí. Nabízíme vám také celodřevěné a kombinované výplně, sloupky, madla, ukončení a nerezové prvky.


V této sekci si můžete objednat standardní dřevěná madla. Tyto madla využijete u všech rovných zábradlí a na galeriích. Pokud je schodiště točité. Schodišťová madla Celonerezová a kombinovaná madla z nerezového materiálu a dřeva, zajišťují bezpečnost a jistotu na interiérových a exteriérových schodištích.


Nerezová schodišťová madla se standardně vyrábí z nerezové oceli. Každé schodišťové madlo je ve většině případů sestaveno ze základních prvků. Tyto prvky jsou vyráběné ve vysoké kvalitě s příjemným designem již předem.


Při výběru materiálu pro schodišťová madla existuje řada možností. Dnes již máme k dispozici širokou paletu materiálů, které jsou schopné odolat.

Námi vyrobené zábradlí se nedá zaměnit s výrobkem, který je poskládán z běžných kupovaných hotových komponentů. Pro každý dům navrhujeme osobité řešení, vždy po konzultaci s majitelem domu hledáme nejvhodnější a designově. Toto čtvrtletní schodiště s přistáním je pouze variantou rotujících schodů.


Betonové schody a kovová balustráda, černé a bílé schodiště představují estetiku, která je jednoduchá a elegantní. Exteriérová schodišťová zábradlí musí splňovat v první řadě bezpečnostní požadavky, v neposlední řadě pak plní estetickou. SCHODIŠŤOVÁ MADLA máme skladem k okamžitému dodání. Vybírejte z bohatého sortimentu MADLA, ZÁBRADLÍ za nejlepší ceny!


Líbí se Vám Venkovní balkonové zábradlí a chcete znát možnosti realizace, termín dodání nebo cenu? Vždy ručně, s originálním designem a na míru. Klasické zábradlí se soustruženými prvky. Pro výrobu tohoto typu zábradlí používáme komponenty (sloupky, výplně, madla) vlastní produkce.


Kovaná zábradlí mohou být balkónová, schodišťová nebo terasová. Opět provedena v různých historizujících slozích až po moderní. Nabízíme Vám balkonová zábradlí, schodišťová zábradlí či zábradlí k terasám, mříže, brány a branky. Vyrobíme Vám také celé zámečnické konstrukce, schodiště pro dům zahradu i provozovnu.


Unikátní designové schody a schodiště vyráběné na zakázku. Výroba zámečnických konstrukcí z nerezové i konstrukční oceli, výroba a montáž interiérových a exteriérových ocelových schodišť a zábradlí. Rozměry drážky jsou 3x mm.


Schodišťová madla a madla na zábradlí jsou nejen praktickým doplňkem, ale dodají Vašemu interiéru po dlouhá léta krásný vzhled.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky