pondělí 6. ledna 2020

Sitka na okna

Na která okna je síť proti hmyzu ideal vhodná? Okenní sítě Ideal jsou vhodné do klasických plastových oken s izolačním dvojsklem. Maximální a minimální rozměry sítí proti hmyzu do oken znázorňuje tato tabulka: minimální šířka. Je vyráběna v šedé a černé barvě a na okenním profilu je téměř neviditelná. Je možné zvolit mezi pevnou nebo rolovací sítí, která je upevněna v decentním rámu v barvě dle Vašeho přání a vůbec nenarušuje celkový vzhled okna.


Nevyhnutnou súčasťou každého okna sú sieťky proti hmyzu. V našom internetovom obchode si môžete objednať na vaše plastové okno s izolačným dvojsklom. Uvedené řešení lze použít na všechna dnes standardní plastová a dřevěná okna a balkonové dveře. Společnost SITPROM vyvinula a uvedla do výroby nejen vlastní síťku proti hmyzu, ale i celý sytém spolehlivého a bezpečného upevnění plisované (skládané) síťky mezi okenním křídlem a rámem. Jednoduchá montáž a demontáž na okenný rám z interiéru z nich robí elegantný, pritom však vysoko funkčný doplnok každého okna.


Siete proti hmyzu sú vhodné pre plastové, drevené a hliníkové okná s izolačným sklom. Otočné háčky pro uchycení sítě se navrtávají zvenku na rám okna. Síť je lehce odmímatelná a montáž je možné provést z interiéru i exteriéru.


Upevňujú sa na rám okna do priskrutkovaných plastových opierok. Farebnosť je možné prispôsobiť úprave okien, nevýhodou môže byť rozdielna farebnosť plastových rohových spojok, ktoré sú len v hnedej a bielej farbe. Rám sieťky presahuje mimo profil rámu okna , nie je možné použiť ich s roletami. Síť proti hmyzu do okna: Praktická síť proti hmyzu pro všechny základní typy a velikosti oken. Lze jednoduše upravit na požadovaný rozměr vašeho okna a nainstalovat pomocí samolepícího suchého zipu.


Nejčastěji se používají na široká francouzská okna a do prostoru mezi okno a venkovní žaluzie či rolety, kde není místo na klasickou otevírací síť. Rám je zavěšen pomocí vozíků s kuličkovými ložisky na pojezdové kolejnici, spodní část je vedena ve vodící liště s těsněním. To umožňuje lehké a nehlučné odsunutí sítě do boku. Sítě proti hmyzu na okna : k doručení domů nebo na prodejnu. Snadná montáž a demontáž na okenní rám z interiéru z nich dělá elegantní, přitom však vysoce funkční doplněk každého okna.


Síť je vhodná pro plastová, dřevěná a hliníková okna s izolačním sklem. Spolehněte se na naše sítě proti hmyzu a užijte si léto ve vašem domově bez otravného bzučení nebo komářích bodnutí! Okna jsou nejoblíbenější hmyzí přístupovou cestou do vašeho obydlí.


Pevný rám, vysoká životnost a odolnost, doprava ZDARMA a výroba na míru, sítě do oken za. Pevné sieťové dvere sú vhodné pre všetky typy vchodových, balkónových či terasových dverí. Sieťky na dvere môžu byť pevné na pántoch, alebo navíjacie.


Navíjacie sieťky na dvere sú vhodné tam, kde je málo priestoru. Sieťové dvere proti hmyzu sú na ráme dverí namontované celoročne. Máme jedny z nejlepších záručních podmínek, které se vztahují na střešní okna , světlovody, světlíky, rolety a venkovní rolety. Zde můžete registrovat prodlouženou záruku na střešní okna. Síťka do oken proti hmyzu.


Vhodná do ložnice nebo do dětského pokoje během letních dní. Na okno snadno přiděláte pomocí háčků, které jsou součástí. Spojují v sobě jednoduchost řešení montáže s vysokou užitnou hodnotou. Nákupní galerie PoštaZdarma.


Sítě jsou vyráběny z různých profilů v několika barevných variantách s možností lakování do odstínů dle vzorníku RAL. Nabídka barevného sladění umožňuje dokonalý estetický soulad s rámem okna. S našimi sítěmi proti hmyzu můžete bez obav otevřít okna a dveře dokořán a užít si léto bez otravného bzukotu much či svědivých komářích bodnutí!


Dodáme a namontujeme vám síť do střešního okna , kterou vyrobíme na míru pro jakýkoliv rozměr. Pokud máte střešní okna a rádi spíte při otevřeném okně, už se nemusíte bát invaze komárů a dalšího obtížného hmyzu. Díky instalaci kvalitních roletových sítí do střešních oken vás čeká jen klidný spánek.


Pokud nedoplňujete síť ke stávajícím sítím s plastovým rohem, které již máte na svých oknech, pak toto je síť proti hmyzu, která je určena právě pro Vás! Síť se na okno montuje pomocí otočných háčků, kterými uchytí na okenní rám. Vytvoříme pro vás sítě proti hmyzu na míru. A můžete je nakoupit online, bez problémů.


Vyberte si síť proti hmyzu do okna na webu Labona.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky