čtvrtek 30. dubna 2020

Broušení laku

Troufáte si sami na renovaci laku ? V krátkém videu představujeme způsob leštění, nutné vybavení a ukázku postupu a následného výsledku detailového leštění. This feature is not available right now. Sanding (broušení) představuje nejúčinnější metodu odstraňování těch největších defektů laku.


Broušení laku : Po odstranění hlubších vrypů můžete začít s přebroušením celého laku. Pro broušení zvolte kombinaci brusného kotouče Nordic Pad Standard Fialový , Nordic Pad PRO Bílý , nebo Nordic Pad FX vínový a brusné pasty Prorange Hard Cut , Prorange Super Cut , nebo Prorange Power Cut (o něco jemnější brusné částice). Na laku je vytvořena extra silná vrstva, která dlouhodobě konzervuje a chrání lak proti UV záření, agresivním chemickým vlivům, vodě, vlivům počasí a částečně i před jemným otěrem(oděrem). Díky unikátní kombinaci tvrdých a velmi kvalitních vosků je povrch laku také ochráněn před náhodně spadlými chemikáliemi obsaženými v ptačím trusu.


Před renovací laku je třeba aby bylo vozidlo důkladně umyto. Zarovnání a zjemnění laku. Plochu opracujte, až jsou stopy po broušení resp. Lak důkladně očistěte a škrábance i narušení laku odstraňte použitím politury.


Pro renovaci laku je třeba vícestupňové broušení a leštění. Při tomto leštění je odstraněna oxidace, škrábance způsobených provozem, údržbou nebo kartáči strojních myček, a tak se hodí i pro silně poškozené laky. Leštění laku ubírá mikroskopickou vrstvu laku , i přesto lze karoserii tímto způsobem čistit maximálně třikrát za život vozu. O nás Kariéra - Volná místa Služby Autoservis, pneuservis Autopůjčovna Ruční mytí vozidel Ošetření laku Odtahová služba Dovoz automobilů NOVINKA - Záruka pro vaše vozidlo Technologie Míchací zařízení Stříkací boxy Leštění karoserií VOC a vodou ředitelné laky Lakování krok za krokem Plasty na automobilech Chyby lakování Ceník Reklama Fotogalerie Kde nás.


První vrstva je tvořena základním lakem a další dvě vrstvy lakem ochranným, přičemž se mezi každou vrstvou laku provádí broušení, aby povrch poslední vrstvy byl co nejdokonalejší. Kompletní program na interiér a exteriér. K broušení parket se standardně přistupuje v periodě nebo let, podle jejich stavu. Rychlé a jemné broušení rovných ploch. Vybroušení do hladka, odstranění starého laku – s vibračními bruskami Bosch dosáhnete při práci se dřevem i. Polyuretanového laku broušení vrstva matného Polyuretanového laku DÝHA LESK – vrstev.


Popis: Víceúčelový mimořádně účinný lubrikant. Určený pro lubrikaci clay hmoty, broušení laku i pro zvýšení lubrikace leštícího kotouče před a. Hlubší poškrábání laku může představovat riziko pro karoserii, která může začít především u starších aut rezivět. Také, pokud se rozhodnete svoje auto prodat, jednoznačně lépe prodáte nablýskanou káru, než poškrábanou plechov.


Po broušení také nezapomeňte vysypat parketové piliny usazené v odpadovém pytli. V pilinách by se totiž mohl najít hřebík, který by mohl okolní piliny při velkém zahřátí zapálit. Kvalitní ruční mytí, dekontaminace, clay, broušení laku pod vodou, vícekrokové leštění laku, leštění laku do vysokého lesku, ochrana kvalitním voskem, volitelně nanokeramickým povlakem a péče o detaily. Broušení je náročná práce s našimi bruskami ji však zvládnete, pokud si nebudete při broušení s našimi bruskami vědět rady, můžete využít „technika na telefonu i o víkendu ! Odstraňovače laku nejsou vždy stoprocentně účinné.


I pak nemusí někdy odstranit úplně vše. Nicméně z uvedených tří způsobů je využití chemických odstraňovačů ke dřevu nejšetrnější. Barva je na drobné kosmetické opravy laku na autě, jako tečky od kamínků a malé škrábance. Vhodná především k jemnému broušení laku a. Doporučujeme aplikovat k dokončení při renovaci laku auta. Pro strojní i ruční použití.


Když renovuju motorky, tak si je lakuju sám doma. Boxem samozřejmě nedisponuju, takže lakuju ve velký dílně. Sem tam se stane, že do. ZAHRADNÍ TECHNIKA PÁRAL s. Prodej a servis lesní a zahradní techniky a profesionálního nářadí. Provádíme návrhy a realizace zavlažovacích.


Autokosmetika pro renovaci laku. Brusná politura bez obsahu silikonu pro broušení zvětralých a mírně poškrábaných laků. Pro broušení surového dřeva použijte papír o zrnitosti 3a 40 pro broušení starého laku použijte zrnitost 5a 600. K jejímu založení nás vedla nepříliš uspokojivá situace v oblasti opravy laku a karosářské práce osobních automobilů, co do ceny a kvality poskytovaných služeb.


Naším hlavním cílem se tak stala rozumná cena, kvalita a zejména osobní přístup k zákazníkům.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky