čtvrtek 2. dubna 2020

Obložkové zárubně na kovová futra

Postup pro snadnou montáž OKZ SAPELI (obložkových zárubní). Obklad ocelové zárubně se totiž montuje na původní kovovou zárubeň pomocí montážní pěny – z původní zárubně stačí odstranit panty. Pro panelové domy s užšími ocelovými zárubněmi pak doporučujeme obklad obložkové zárubně Speciál. Ten je používán speciálně pro obložení těchto užších ocelových zárubní, které jsou běžně používané především. Obklad kovové zárubně - jednoduchý způsob jak obložit staré kovové zárubně do vzhledu nových obložkových zárubní.


Celý proces obložení zárubní a montáže dveří se navíc zpravidla provádí během jednoho dne (ráno staré kovové zárubně , večer nové obložkové zárubně a nové dveře). Firma SEPOS patří v České republice mezi nejvýznamnější prodejce a dodavatele interiérových dveří, vchodových dveří, zárubní, kování a doplňků. Na výběr je z mnoha dekorů, povrchových materiálů a designů, tak, aby zárubně ladily se dveřmi. Nejčastěji se volí fólie, laminát i lak, včetně těch mimořádně odolných.


Tento typ obložkové zárubně se do průchozího otvoru usazuje kolem původní kovové zárubně a umožní tak renovaci zárubní bez hrubých bouracích a stavebních prací. Málokdo dokáže natřít zárubně , aniž by přetáhl na stěnu nebo na dveře. Abyste se takovým nehodám vyhnuli, pořiďte si krycí pásku , kterou futra oblepíte. Tato páska se nakonec snadno odstraní, aniž by poškodila malbu stěny nebo tapety. Nedávno se na trhu objevil šikovný vynález, jehož princip je jednoduchý: Stará „ futra “ se zakryjí novými elegantními zárubněmi s volitelnou povrchovou úpravou.


Schovají tak svého předchůdce, nevzhledného jak materiálem, tak tvarem. Obložkové zárubně se skládá ze dvou svislých a jednoho vodorovného nosníků. Zárubeň je vyrobena z vysoce kvalitní MDF desky a je potažena vysoce odolným povrchem imitujícím dřevo. V závislosti na technologii mají zárubně následující povrchové úpravy: FINISH, GREKO, CPL a TWIN. Nové zárubně Sapeli, dekor CPL Javor struktur.


Kooperativa ocelové zárubně ZAKO. KLIKA na prodej – Kování JANA l. Kovová futra -barva co vydrží. Inzeráty kovové zárubně – aktuální inzeráty na Sbazar.


Dobry den,prosim o radu. Nepoužíváme žádné dodatečné kovové nebo plastové profily na vytvoření konstrukce zárubně , jako tomu je u konkurenčních výrobců. Zárubně vyrábíme tak, aby byla překryta kompletně celá kovová zárubeň.


Zárubně, obložky dveří, futra, veřeje – Nábytek Bazar EU. Použité bazarové kovové, ocelové, plechové zárubně dveří, dřevěné obložky, futra, veřeje dveří na. Ocelová futra dnes z moderních domů a bytů vytlačují dřevěné zárubně a obložkové zárubně. Krásně ladí s dveřmi, interiéru dávají jednotný styl i mnohem přírodnější vzhled. Zárubně do 4h na prodejně, do dnů doma, nákup zárubní u nás bez rizika - dní na vrácení.


Navíc zárubně za trvale nejnižší ceny. Interiérové dveře a zárubně koupit o objednat u OBI. Starý futra rozřež flexou klidně na půlmetrový části, pak řízni diamantem zeď vedle futra a opatrně vybourej. Udělej podlahu pěkně do roviny a nový futra pak postav na ní. Jen zalištování podlahy nech až po.


Zárubně jsou vyráběny v mnoha povrchových úpravách odpovídajících dekorům dveří. Pokud počítáte s obložkami dveří při náročnější rekonstrukci interiéru, je dobré nechat obložky až na konec, tedy až po zhotovení omítek, malby, obkladů, položení podlahové krytiny, a to včetně plovoucích podlah a koberců. Nejdůležitějším krokem je přesné zaměření.


V ceníku nabízejí i obložkové zárubně , ale od známého který tam pracuje jsem se dověděl, že futra nevyrábějí pouze přeprodávají výrobek jiného výrobce. Na internetu jsem hledal přímo výrobce obložkových zárubní a taky lepší cenu. Při rekonstrukci domu či bytu narazíme na otázku, jestli se vyplatí výměna dveří. Toto je nutné opravdu zvážit, protože výměna celých dveří včetně.


Zárubně obložkové regulovatelné Dre do interiéru jsou kompatibilní se všemi druhy polodrážkových interiérových dveří. Jejich konstrukce se skládá z vodorovného a dvou svislých nosníků, příslušného kování a příslušenství, krycích (obložkových) lišt o šířce mm. OKZ je totiž chytrý systém typu obložkové zárubně , která se do průchozího otvoru usazuje kolem té původní kovové. Má to jednu velkou výhodu: renovace je bez hrubých bouracích prací a zhruba kovových zárubní (což je obvyklý průměr v bytě) se obloží za jeden den.


My jsme v paneláku natřeli futra i dveře na bílo, na dveřích vyměnili lištu a kování. Měli jsme obavy, jestli by nové dveře do starých futer pasovali.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky