úterý 28. dubna 2020

Skleněné schody

Více informací k skleněným schodištím. Jako materiál pro skleněné schody , respektive jejich schodišťové stupně se využívá bezpečnostní lepené. Nabízíme zasklení sprchových koutů, koupelen, schodů, oken a další služby.


Prohlédněte si ukázky naší práce. Dřevěné, nerezové, kovové a skleněné schody , obkládané betónové schody , zábradlí. Nechte si vypracovat 3D návrh konstrukce schodiště zadarmo!


Díky tomu se stává čím dál častějším a tvoří dominantu moderního schodiště. Ve spolupráci se zmámím designérem Petrem Siedlaczekem a specialistou na sklo Miroslavem Sázovským jsme realizovali rekonstrukci interiéru ze skla. Skleněné schody , zábradlí a stěny do interiéru.


Dodávali jsme vetknuté skleněné schody, skleněné příčky a skleněné zábradlí. Bezpečné skleněné schody. Pro stavbu schodiště využíváme speciální sklo – chemicky upravené, kalené a. Unikátní designové schody a schodiště vyráběné na zakázku. Zábradlí, pochozí sklo, skleněné příčky a stěny, 3D modeling, vlastní architekt. Naše společnost vyrábí masivní dveře, dřevěné SCHODY a zábradlí, kovové schody a zábradlí, skleněné schody , vřetenové schody.


Novinkou naší firmy jsou schody skleněné. Výborně doplňují design moderních interiérů. Schody ze skla také skvěle prosvětlí tmavší prostory. V případě Vašeho zájmu Vám zdarma sestavíme cenovou nabídku a projekt na základě Vámi dodané dokumentace (hrubý nákres -velikost otvoru, výška od podlahy k podlaze, tloušťka stropu,) a Vaší volby použitých materiálů.


Proto Vám rádi sestavíme unikátní a univerzální schodiště, přesně podle Vašich představ a návrhů. Budou dokonale zapadat do techno. Vhodné k servírování drobného pohoštění při recepcích, vernisážích, rautech a oslavách. Konzolovité skleněné stupně jsou osazeny do předem připravených otvorů.


Zábradlí na venkovním obvodu vytváří zakřivený prostorový příhradový nosník s masívním madlem z nerezu. Jedinečná celoskleněná schodiště s nosným prvkem ze skla! Jedinečnost, výjimečnost, vytříbený vkus a nepřekonatelná originalita v. Rádi vám vše vysvětlíme a poradíme s výběrem vhodných materiálů, typů, nebo tvarů, tak aby výsledné schody maximálně vyhovovalo vašim přáním a potřebám. Všechna práva vyhrazena Užíváme cookies, abychom vám zajistili co možná nejsnadnější použití našich webových stránek profisklo.


Luxus a preciznost zpracování samotných materiálů splňují náročné představy investorů a architektů. Nabízme také skleněné zábradlí, které dodává velice moderní vzhled interiéru. Přírodní okrasné kameny z celého světa. Bohatý sortiment dekorativních kamenů pro zkrášlení domu, bytu i zahrad.


Nabízíme kompletní servis v oblasti plochého skla a ohýbaného skla. Zasklívání exteriéry, zasklívání interiéry, skleněné dveře, skleněné stěny. Jsme výrobci schodiště a schody vyrábíme dřevěné, schody kovo.


Navrhujeme, vyrábíme a montujeme atypické dřevěné, kovové nerezové, kombinované a točité schodiště a zábradlí ze dřeva, skla i kovu pro interiér i. Kovové a skleněné schody patří mezi moderní schodiště. Stejně tak ale musí být funkční a odolné. Pokud se rozhodnete skleněné schodiště využít pro interiér, je možné z něj udělat elegantní prvek. Materiály pro kovové a skleněné schodiště jsou hliník, nerez, ocel, speciální sklo chemicky upravené, kalené a vrstvené.


Samotné samonosné schody jsou ve tvaru L“ podél dvou stěn místnosti. Dřevěné samonosné schodiště ve tvaru písmene „U“ z materiálu masiv ořech, distanciery, skleněné zábradlí s dřevěným madlem také z. Schodiště a zábradlí z kovu i skla. Vyrábíme, montujeme a navrhujeme kovová a skleněná zábradlí a schodiště na míru. Nerezové konstrukce pro schody a. K dispozici jsou Vám sady se skleněnými tabulemi, nerezovými sloupky a příslušenství, se kterými montáž zvládne každý šikovný kutil. Stále se zvyšující zájem o interiérové prvky, jako jsou skleněná schodiště, skleněné dveře, skleněné stěny, skleněné sprchové kouty a podobné designové instalace, vyvolal potřebu rozšířit výrobu.


Točité schody , díky svému osobitému tvarovému pojetí, mají mnoho dalších zajímavých vlastností. Největší předností, díky které jsou točité schody tak populární j. Schody bez bočnic a vysoce dimenzovaných svislých podpěr, působí tak lehkým dojmem, že na první pohled vypadají, jakoby se vznášely ve vzduchu. Vzdušné skleněné zábradlí se smyslem pro detail Pro vaše schodiště navrhneme vzdušné a hlavně bezpečné skleněné zábradlí.


Promyslíme, každý detail tak, aby zábradlí bylo bezpečné a zároveň lahodilo oku každého architekta, odborníka ale i lajka.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky