středa 15. dubna 2020

Neprůhledná folie na okna

Na okna budov používáme značkové folie 3M řady RE ve dvou odstínech. Obecně platí jednoduché pravidlo – čím tmavší folie do oken jsou, tím více chrání vaše soukromí a zadržují teplo i viditelné světlo. Folii srovnejte na horní okraj okna a postupně stěrkou uhlazujte a vytlačujte vodu zpod folie. Tímto způsobem zamezíte vniku bublinek vzduchu pod folií a dosáhnete hladkého povrchu. Začněte prvním tahem stěrkou směrem nahoru a ven, a pak pracujte směrem ven a shora dolů.


Protisluneční okenní folie použijete nejčastěji na skleněné plochy a okna objektů, kde hrozí v letních měsících přehřívání.

Privátní folie na okna se užívá tam, kde chcete zajistit soukromí jako neprůhledná folie na okno. Obvykle mléčná folie na sklo nahradí pískované sklo. Navíc statické a samolepící folie za trvale nejnižší. Okenní fólie LLumar je nejprodávanější značka fólií na.


Fólie na sklo zajišťují bezpečnost prosklení a odolnost proti otřesům, snižují energetické náklady na vytápění a klimatizaci, prakticky stoprocentně ochraňují před průnikem ultrafialového záření, omezují oslňování slunečním zářením a vytvářejí jednotný estetický vzhled skleněných ploch. Využití nalezne na venkovních dveřích, aby nebylo vidět dovnitř a zároveň byl uvnitř dostatek světla, na sklepních oknech, sprchovém koutu nebo místech, kde potřebujete prostor rozdělit na jednotlivé části. Transparentní samolepící fólie doporučujeme lepit především na sklo. Termoizolační folie na okna snižují teplené ztráty až o.

V případě, že se jedná o okna s dvojitým sklem vystavená přímému slunci, aplikace těchto fólií se nedoporučuje - docházelo by k přehřívání a prasknutí skel. Instalují se na vnitřní stranu skla. Individuální posouzení je vždy nutné.


PVC, nepotřebujete k jejich nalepení lepidlio a můžete je použít na sklo, skleněné zástěny, sprchové kouty (z vnější strany) a okna v prostoru. Tyto statické fólie jsou transparentní, proto jsou vhodných produktem. Dekorační fólie na okna a sklo v interiéru se používají na optické rozdělení prostoru, či zajištění soukromí.


Neprůhledná folie na sklo – proč si jí pořídit od nás? Společnost RAVAFOL jako partnerská společnost Global Window Films pro ČR a SR, Vám přináší fólie na sklo v několika typech s nesčetnými možnostmi použití. Folie LLumar - MIDDEX AGENCY s. Vnitřní materiály nelze použít na izolační dvojsklo a trojsklo všude tam, kde jsou kdykoli, byť na okamžik vystaveny slunci.


Fólie odráží dostatek tepla zpět do prostoru meziskla a vlivem roztažnosti skla by tato reakce mohla způsobit prasknutí. Pro výlohy a další jednoduchá skla jsou vhodné interní folie , na střešní okna a skleněné pláště budov je efektivnější instalovat folie externí. V současné době nabízíme tři typy folií na okna – bezpečnostní , sluneční a zrcadlové.


Jsou ideální na okna koupelen, toalet a dalších prostor, které je třeba skrýt před zraky ostatních a přitom umožnit průniku přirozeného světla. Na okna automobilů, světlejší protisluneční fólie s prostupem světla a více a bezpečnostní fólie je možno použít i na přední boční skla (možno instalovat všude kromě předního okna ) ostatní schválené automobilové fólie s menší prostupností světla než jsou určeny k instalaci na zadní okna a zadní boční okna automobilů. Na všechna upravená skla.


Průsvitná fólie na okna Stačí tedy nalepit vzorovanou fólii na celé okno, nebo jen na jeho spodní část – tak, aby bylo zabráněno výhledu dovnitř místnosti. V dnešní době, kdy vznikají lékařské ambulance a také se často různé provozy často stěhují, nejsou budovy vždy zcela připraveny pro konkrétní účel.

Prosim o pripadne info, a take radu, zda budou na jizni stranu lepsi ta pokovena okna , nebo take ta zrcadlova folie - ta ma mit udajne mimo jine i vlastnost odizolovat horko. Prosim o radu nekoho, kdo se vyzna, nebo zrcadlove folie ci pokovena okna ma. Popis: Průhledná ochranná fólie na prosklené dveře a okna přispívá ke zlepšení klimatu v místnosti.


Samolepící funkční fólie je odolná proti poškrábání, má UV ochranu a je nejlepší ochranou proti přímému slunečnímu svitu, čímž dochází k ochraně nábytku a dekorací nacházející se v bezprostření blízskosti okna. V této sekci naleznete veškeré fólie, kterými lze zatmavit okna. Naši zákazníci používají fólie především na zadní okna , kde docílí malé propustnosti slunce kvůli dětem.


Světlejší materiály v odstínu až 7 dělají z venkovní strany zrcadlení na první pohle ale za to zadrží pouze cca. Pro 1 zrcadlení, je třeba použít odstínu a výše, které zadrží až světla.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky