pátek 4. října 2019

Dřevěné obrubníky na záhony

Materiál tedy standardně impregnujeme ochrannými prostředky proti dřevokazným škůdcům, houbám a plísním. K ukotvení dřevěných obrub záhonu se používá ocelové roxorové tyče (kotvy) s předem navrtanými dírami pro zatlučení. Zahradní obrubníky jsou vhodným materiálem na ohraničení záhonu.


Můžete je zapustit tam, kde není třeba oddělit dopravní plochu. Vyvýšené záhony , truhlíky a opěrné zídky všech tvarů a velikostí jsou s WoodBlocX hračka.

Atraktivní vzhle trvanlivost let, návrhy na míru zdarma. Záhony s rotlinami, okrasnými i užitkovými, je vhodné od zbytku zahrady oddělit obrubami. Existuje přitom mnoho řešení, od obrub dřevěných a betonových, až po plastové, utopené a další. Vždy bychom však měli myslet na to, že pokud záhon sousedí s trávníkem, budemem trávník sekat sekačkou.


A pak by nám některé obruby mohly překážet. Své uplatnění najdou také na rozhraní mezi travnatou plochou a ovocnými stromy či jako ohraničení solitérů s násypem mulčovací kůry, písku či kamínků. Dřevné obrubníky - palisády jsou tlakově impregnované proti hnilobě a škůdcům dřeva.


Pro ukotvení použito - ocelové roxorové tyče(kotvy) s předem navrtanými dírami pro zatlučení.

WoodBlocX se hodí jak na měkké povrchy, jako je tráva nebo zemina, tak i na tvrdé jako je asfalt nebo beton. Je možné je i zapustit do svažitého pozemku. Palisády a obrubníky za trvale nejnižší ceny.


Ohraničení záhonu bude sloužit jako dekorace, stejně tak bude praktickým pomocníkem na Vaši zahradě. Vybírejte na našem eshopu v kategorii zahradní dřevěné obrubníky a dřevěné záhony ! Dřevěné ohraničení záhonu malé - ZO - popis. Pro všechny zahradnice a malé zahradníky máme připravenu širokou nabídku drobného zahradního nářadí. Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie.


Na zahradě občas potřebujeme vymezit jednotlivé povrchy – cesty, záhony a nebo mísy s mulčem kolem stromů a keřů. Záhradné obrubníky za trvale najnižšie ceny. Dřevěná obruba záhonu – vyrobeno z borovice, půlkulatina spojená drátem. Obrubníky si instalují velmi snadno a rychle. Na zahradách je možné si přechod mezi trávníkem a záhony vytvořit také jako širší dřevěný pás, kde jsou prkna přišroubovaná na roštu ve štěrkovém loži.


Tento pás může být kupříkladu volným pokračováním dřevěné terasy nebo sloužit jako cesta kolem celé zahrádky. Záhonové chodníky a obrubníky nevyžadují žádnou údržbu a zamezují růstu plevelů na těchto plochách. Umožňují navíc práci na zahradě za jakéhokoli počasí, i když zrovna toto kritérium není prioritní – za deště raději zahradní práce odložíme.

Z plastových chodníků se v zimě snadno odklízí sníh, který jednoduše přemístíme na záhony , jimž prospívá. Záhony ze dřeva jsou na zahradě vždy pěkným estetickým prvkem. Pokud se navíc jedná o vyvýšené dřevěné záhony , tak jsou také praktickým pomocníkem.


Skloubit tyto dvě věci jsme se snažili na zahradě ve svahu, kam jsme vyrobili záhony z masivního dřeva a vytvořili tak dřevěné terasy. Skryté obrubníky , minipalisády, plastové obrubníky za trvale nejnižší ceny. V obou případech přijdou vhod masivní dřevěné palisády, které zpevní terén a podepřou strmý svah či váš záhon. Využítí je jen na vaši fantazii.


Perfektní dřevěný ohraničovač záhonů. Pohodlně oddělíte záhony a plochy s trávníkem. Využijete je všude, kde není možné vybudovat klasický záhon nebo chcete esteticky změnit styl své zahrady. Diskrétní tlumené světlo vytvoří v zahradě jisté tajemství a naplní ji atmosférou očekávání zázraku. Polymerní ploty pro květinové záhony jsou rozděleny na obrubníky a ploty.


Instalace takového plotu pro květinový záhon je elementární: stačí vykopat drážku, nainstalovat okraj pásky do ní, naplnit ji zeminou a zhutnit ji. Můžete platit pohodlně z domova pomocí platební karty. Rychlé a bezpečné placení bez nutnosti hotovostní platby při dodání na dobírku nebo odběru.


Používají se k ohraničení záhonů , trávníků, dlažeb i chodníků. Hlavním úkolem skrytých obrubníků je zabránění přemnožení, přerůstání a šíření kořenů, trávy a. Pokud hledáte způsob stvárnění záhonů na vaší zahradě pak Vám mohu jen doporučit použít naše. Toužíte po originálním a přírodním prvku do vaší zahrady, který bude mít tvář dřeva, ale vlastnosti betonu?

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky