čtvrtek 31. října 2019

Siporex tvárnice

Porfix porobetonové tvárnice Porfix a Ytong (v minulosti byl ve švédské licenci v ČSSR vyráběn SIPOREX ) - moderní přírodní materiál, který v sobě. Detaily i velké celky, tvárnice i příčkovky, stropní nosníky i zdicí malta. Díky komplexnímu stavebnímu systému zvládnete cokoli. Bílý pískový PORFIX je ideální pro nový dům, rekonstrukci bytu, vybudování garáže.


Má vynikající technické parametry, prémiové produkty jsou navíc vhodné pro nízkoenergetické a pasivní domy bez dodatečného zateplení. Vďaka komplexnému stavebnému systému zvládnete čokoľvek. Biely pieskový PORFIX je ideálny pre nový dom, rekonštrukciu bytu, vybudovanie garáže. Má vynikajúce technické parametre, prémiové produkty sú navyše vhodné pre nízkoenergetické a pasívne domy bez dodatočného zateplenia.


PORFIX QPOR je komplexní stavební systém, který zahrnuje hladké tvárnice , tvárnice s kapsou, s perodrážkou a kapsou, příčkovky, U-profily, nosné i nenosné překlady, stropní nosníky a vložky, ale i zdicí maltu. Tvárnice hrúbky 1mm a viac sapoužívajú na nenosné vnútorné steny, deliace priečky, obmurovky, prímurovky, interiérové prvky. Pod názvem Siporex byly vyráběny tvárnice a různé stěnové dílce bývalými závody podniku Prefa, ale také obdobným podnikem na Slovensku. Ve starých katalozích, které mám k dispozici, se nikde λ neuvádí, ale objemová hmotnost těchto v. Přesné pórobetonové tvárnice Ytong vhodné pro nosné i nenosné stěny, od nízkopodlažních přes patrové stavby.


Stavební materiál Ytong - tvárnice , příčkovky, stropy a střechy. Komplexní řešení pro stavby a rekonstrukce domů, bytových objektů i průmyslových hal. Pórobetónové tvárnice PORFIX obstoja vo všetkých situáciách.


Kvalitný, zdravotne nezávadný, ľahko opracovateľný a ekonomický materiál spĺňa najvyššie štandardy kvality aj ekologickej normy. A navyše: vyrábame ho v Česku a na Slovensku. Ytong porobetonové tvárnice (v minulosti byl ve švédské licenci v ČSSR vyráběn SIPOREX ) - moderní přírodní materiál, který v sobě spojuje stavebně. Prodám cca 240ks siporexových tvárnic z 90-tých let. Uskladněny pod střechou.


Nové tepelnoizolačné tvárnice Lambda YQ spoločne s ostatnými prvkami systému Ytong vytvárajú jedinečné a pritom jednoduché riešenie pre stavbu vášho domova. Přesná bílá tvárnice Ytong tloušťka obvodové zdi cm. Pevnost, odolnost, opracovatelnost.


Chci postavit rychle a jednoduše. Jako hlava rodiny volím Lambdu YQ. Materiál pevný, odolný a snadno opracovatelný. Vyberte si co potřebujete z aktuálních inzerátů ytong.


Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém bazaru. Pórobetonové tvárnice PORFIX obstojí ve všech situacích. Kvalitní, zdravotně nezávadný, snadno opracovatelný a ekonomický materiál splňuje nejvyšší standardy jakosti i ekologické normy. A navíc: vyrábíme ho v Čechách a na Slovensku.


Tvárnice značky Ytong jsou vyráběny výhradně ze čtyř surovin přírodního původu – křemičitý písek, vápno, cement a voda. Při výrobě se doplní reakční prvek hliník, v podobě prášku či pasty. Tvárnice má nízkou hmotnost, vynikající tepelně izolační vlastnosti, dobré akustické vlastnosti, vysokou pevnost v tlaku, vysokou požární odolnost.


Stavebniny s aktuálnymi cenami dodáme až na stavbu. Akciová cena je vždy zaručená. Příčkovky z pórobetonu, stejně jako tvárnice , pohlcují a uvolňují vzdušnou vlhkost. Vyrovnávají tak změny vlhkosti v místnosti a umožňují vodním parám průstup stěnami. Vedle mikroklimatických vlastností oceníte zejména rychlost stavění a možnost jejich lehkého opracování běžným nářadím.


Všechny stavební detaily, jako ozdobné výklenky nebo drážky pro. Cieľovú hodnotu tepelného odporu dosahuje pórobetónová stena zložená napríklad z tvárnice Ytong hrubej 3mm a zatepľovacieho materiálu Multipor hrúbky 2mm. Takýchto kombinácií rôznej hrúbky muriva a zateplenia však môže byť viac. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší.


OBI online a vo Vašej OBI predajni! Pilka ruční vidiová se zuby z tvrdokovu a povrchovou úpravou listu pro ruční úpravu rozměrů tvárnic, desek, U-profilů a věncovek Ytong. Predam priečkove vápenno-pieskové tvárnice ,s vysokou pevnostou a akumulaciou,vhodne na akusticke protihlukove murivo na priecky.


V případě pórobetonů se jako plnivo používá.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky