úterý 29. října 2019

Protipožární folie

Společnost DuPont a její partneři na základě nejnovějších vědeckých poznatků navrhují inovace, které pomáhají nasytit stále rostoucí světovou. Lamely jsou jednostranně nalepeny na nosnou podložku, kterou tvoří hliníková folie vyztužená skelnou mřížkou (ALS),na druhé straně jsou opatřeny plnoplošně samolepicí vrstvou zakrytou separační snímací fólií. OBLAST POUŽITÍPro izolaci rovinných a zakřivených ploch rozvodů vzduchotechniky a klimatizace, sušicích komor nebo jiných plechových stěn aprvků s. Vyrábíme a dodáváme LDPE a HDPE fólie, polohadice a hadice, papírové pytle s PE vložkou, LDPE a HDPE pytle, paletizační pytle, plachty a výstražné pásky.


Zesílená ochranná folie na sklo chrání zejména před rozbitím a vysypáním skla a následným poraněním osob vzniklými střepy. Protipožární dveře ochrání vás i vaši domácnost před požárem, kouřem i běžným hlukem z chodby.

A i když váží přes kg, zvládnou je ovládat malé děti i senioři. Dodáváme dveře více prověřených výrobců. Protokol o klasifikaci reakce na oheň GT mm pdf 941.


BROOF(t3) Rozšířená aplikace výsledků zkoušek šíření požáru po. Rám dveří je vyroben masivních profilů s požárně odolnou výplní. Rychlá a jednoduchá výměna plakátů odklopením bočních eloxovaných hliníkových profilů. Zadní stěna ze stříbrného plechu, čelní z polykarbonátové fólie.


Možnost umístění na šířku nebo výšku. NEXT, prověřené vchodové bezpečnostní dveře do bytu i domu, zabezpečovací systémy, folie na okna, mříže, alarm, bezpečnostní kamery.

Protipožární systém ORSTECH Protect pro požárně odolná po- trubí byl zkoušen společností PAVUS, a. Ve- selí nad Lužnicí, autorizovanou osobou AO 216. Protipozarni dvere folie najdete a porovnáte na Srovnanicen. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší.


Požárně odolné dveře (DPO) jsou základní speciální dveře pro zvýšení Vaší bezpečnosti. Desky Isover ORSIK jsou vhodné pro nezatížené tepelné, zvukové a protipožární izolace především šikmých střech s vkládáním mezi krokve i do přídavného roštu, do příček, izolací dřevěných stropů, podhledů i dutin. Vyšší tloušťky (220–3mm) je možné dodat na vyžádání. Foliované dřevotřískové desky je možno jednostranně nebo oboustranně povrchově upravit nanesením folie či jiného vhodného materiálu – papír, tkanina, guma, koženka, plastové folie. Požární odolnost je časový úsek, po který odolávají plamenům a vysokým teplotám.


Lze je instalovat i tam, kde je ze zákona nutné rozdělit požární úseky (např. v místnostech s kotlem na tuhá paliva). Dveře jsou dodávány bez kování a zárubně, vč. Skládá se ze dvou, nebo více bezpečnostních kalených skel SGG Securit a jedné, či několika termoaktivních gelových mezivrstev.


Plné dveře v barevném provedení bílá pór, malaga, pamplona, jasan. Vysoce difúzní podstřešní membrána s dvojitou integrovanou spojovací páskou sloužící k ochraně podkrovních prostor a tepelných izolací. Instalací okenních fólií můžete výrazně zvýšit užitnou hodnotu stávajícího zasklení.


Okenní fólie LLumar je nejprodávanější značka fólií na. Izolace potrubí pro rozvody tepla a teplé vody menších průměrů lze provádět izolačními pouzdry s polepem hliníkovou fólií.

Folie LLumar - MIDDEX AGENCY s. Vyhovují požární odolnosti do minut. Do těchto dveří lze vkládat panoramatické kukátko a lze je použít jako vstupní interiérové dveře do bytů. Hliníkové systémy s protipožární odolností V situacích, kdy je od stavební výplně vyžadována také odolnost proti požáru, je v sortimentu hliníkových profilů SCHÜCO připraveno hned několik systémů. Hodnocení produktu: 1. Protipožární deska je součástí protipožárního těsnícího systému, který se používá pro vytvoření požáru odolného utěsnění okolo kabelů, trubek a kabelových žlabů. Tento systém může být také kombinován s objímkou a rukávem.


Nejlepší protipožární ochranu zajistíte využitím protipožárních stavebních prvků. S protipožárním systémem FIREWIN se požáru nemusíte bát. Masonite protipožární dveře PLNÉ s povrchem imitující strukturu dřeva 3D fólie polypropylen má velmi dobré estetické vlastnosti. Další vynikající vlastností okenní fólie je ochrana proti UV záření.


Zatímco běžné sklo většinu UV spektra propouští, bezpečnostní okenní fólie až o omezují průnik spektrálních složek slunečního záření v pásmu UV.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky