pátek 18. října 2019

Spárování cihel

Pistole na spárování, která eliminuje úmornou práci při spárování kamene, zdiva, cihel, betonu a podobně. Jeho použití znamená obrovskou úsporu času – a tím i peněz. Zdivo z obnaženého přírodního kamene nebo cihel (nazýváme též jako režné zdivo) můžeme upravit vy-spárováním cementovou maltou nebo koupenou.


This feature is not available right now. Vyberte si nářadí, které vám usnadní spárování cihel , cihelných pásků a přírodního kamene - tubusové pistole, spárovací rukávy a vymazávačky. Tubusovou pistoli využijete při spárování cihel , cihelných pásků a přírodního kamene a je zejména vhodná pro menší plochy a řešení detailů. Příkladem může být obložení za kuchyňskou linkou, spárování komínu, menší zídky.


Aplikátor spárovací hmoty je originální český nástroj, který využijete při spárování lícových cihel , přírodního i umělého kamene a pohledového. Vhodná je na spárování klinkerů, zdění a spárování pohledových a vápenopískových cihel , lepení pórobetonových tvárnic, úpravu nerovností povrchu omítek, betonů a neomítnutých pórobetonových stěn. Které konstrukce nejčastěji spárujeme? Vysoce odolná zdící malta pro různé. Spárovací pytel využijete k rychlé a přesné aplikaci spárovací hmoty do spár.


Využít ho můžete ke spárování cihel , cihelných pásků a přírodního. Komín je ze šamotových cihel. Profi pytel (rukáv) na spárováni cihel a přírodního kamene ve větším rozsahu. Pouze pro spárovací hmoty bez hrudek. Na zdění a současné spárování lícových cihel vždy používáme jednokrokové zdící malty pro lícové zdivo.


Typ zdící malty volíme podle nasákavosti cihel. Současně při zdění cihel vkládáme do vzduchové mezery izolační desky minerální vlny a zároveň kotvíme nosnou a pohledovou stěnu pomocí speciálních nerezových kotev (spon). Aplikátor originálním způsobem řeší problematiku vyplňování spár lícových cihel , přírodního a umělého kamene a pohledového betonu. Zdravím, pokud ji budete omítat tak ničím nemusíte spárovat, ale předpokládám, že ji chcete mít odkrytou a při tom pěknou. Takže klasickou maltou, kterou.


Strojní Aplikátor ( spárovací pistole, pistole na spárování ) originálním způsobem řeší problematiku spárování lícových cihel , přírodního a umělého kamene a. Cementová spárovací hmota určená pro spárování keramických obkladů a dlažeb pro spáry šířky do mm. Zdicí malta pro cihly Terca ražené. Používají se jak na zdění z lícových cihel, tak i na spárování cihlového obkladu.


Tyto spárovací hmoty jsou vhodné k použití do spárovací pistole. Nabízíme kompletní chemii k realizaci projektů z lícových cihel, cihel klinker. Dostupnost: šedá - skladem, ostatní barvy - na objednání (2dny) V. Zdění oblouku nebo spárování lícových cihel kupodivu není až tak složité zvládnout. Správný způsob spárování spár všech druhů lícového zdiva a ploch obložených cihlovými pásky hmotou FM.


Podívejte se na odbornou montáž cihlových obkladů STEGU. V některých případech není spárování vhodné! Například u hliněných cihel by spárování mělo fatální následky. Je třeba brát v úvahu, že spára tvoří zhruba viditelné plochy fasády a proto je výběru barvy spárovací hmoty (v případě lícových cihel malty) věnovat.


Brickland – váš přední dodavatel pro lícové cihly , lícové pásky (obkladové cihelné pásky) a cihelné. Prodej a montáž sytémů pro lícové cihly, lícové zdivo, cihlové pásky, obkladové pásky a cihlové obklady. Dovoz a pokládka dlažby cotto, slinutých a. Terca Klinker bílobéžová je minerální vápenocementová malta pro zdění a zároveň spárování pohledového zdiva z lícových cihel a pásků. Výsledky neprofesionálního spárování jsou většinou nezvratné Prohlédněte si naši širokou nabídku lícových cihel a obkladových pásků vč. Montáž všech příslušných prvků obvodového zdiva - lícové cihly, lícové pásky, překlady, izolace, zdění a spárování cihel jednokrokovou maltou, lepení a spárování pásků, nosného kotvení a spon, parapetů, tvarovek a ostatních detailů fasády.


Nesprávné spárování nemá dlouhou životnost, protože jim proniká vlhkost do zdiva a rozpouští zejména soli z malty, které jsou příčinou zabarvení na okrajích cihel a výkvětů. U nasákavých cihel stačí pro spárování vápeno-cementová malta a nevadí není-li spára naprosto vodotěsná, protože cihly nejsou také vodotěsné. U nenasákavých cihel musí byt spára.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky