pátek 11. října 2019

Posuvné dveře po zdi

Dveře vyrábíme v jednokřídlé i dvoukřídlé variantě u všech námi nabízených typů dveřních křídel. Možnost tichého dorazu za příplatek. Proto jsme se je rozhodli dodávat už ve STANDARD výbavě u několika typů našich domů NH. Váš prohlížeč má vypnutý JavaScript.


Posuvné dveře se otevírají na zeď či do stavebního pouzdra zabudovaného do zdi. Stále najdete vše podstatné, ale pro lepší funkci doporučujeme JavaScript zapnout. Po zdi se dveře posouvají pomocí pojezdového mechanismu umístěného v garnýži.


Stabilitu posuvných dveří zajišťuje ve spodní části dveří drážka a tzv. Souvislý posuv je zajištěn specifickými kolečky s ložisky uvnitř vedoucího hliníkového profilu, který je kryt garnýží, díky čemuž dveře doklapnou na dorazový hranol. Na tento typ dveří je možné dát na bok a shora kartáčky pro utěsnění a. Máme mnoho možností volby z různých systémů a typů kolejnic, jejich instalace je možná jak na stěnu, do stropu tak zapuštěnou do podhledu.


Předností těchto dveří je příznivá cena, snadná ovladatelnost a roky prověřená funkčnost a minimální nutnost. Posuv po zdi Posuv po zdi s garnýží Dveře s posuvem podél stěny představují stavebně jednodušší řešení. Posouvají se těsně podél zdi na jednu. Posuv je možné realizovat dvojím způsobem – po zdi nebo do zdi.


Dveře po otevření „zmizí“ do zdi a nejsou vidět. Pokud nemáte v bytě místo na otevírání křídla klasických otočných dveří. Jsou vhodné tam, kde je třeba dbát na prostor, ale to neznamená, že by. Na našem e-shopu naleznete veškerý sortiment kování pro posuvné dveře ze skla, dřeva i kovu, posuvná vrata, skládací a harmonikové dveře , ale také kování pro posuvné okenice, zástěny, slunolamy, mříže a spoustu dalších atypických realizací, které lze z našich produktů vytvořit.


Zpět na Všechny systémy otevírání Vše o posuvných dveřích na stěnu. Nebuďte při zdi , nechte to na dveřích! Oproti otevíracím dveřím mají posuvné dveře na zeď především výhodu šetření prostorem.


Posuvné systémy jsou doporučeny pro rodiny s dětmi a osoby s omezenou schopností pohybu. Svým estetickým vzhledem posuvné dveře Rostra jsou vhodnou ozdobou interiéru. K realizaci těchto dveří je nutné mít osazené (popř. zazděné) stavební pouzdro, které tvoří jakousi kapsu ve zdi, do které dveře projdou otvorem v zárubni. Po úplném zasunutí je ze dveří vidět pouze čelo a čelní úchyt dveří.


Dveře do sadrokartonu EVERHOUSE s odstinem se řadí mezi deskové dveře. Vynikají svým nadčasovým designem, sklo se zaobleným lemováním je decentním doplňkem. I po zdi se dají dveře posouvat!


Ale jen málokomu se chce řešit větší stavební úpravy, zvlášť v už hotovém. Potřebovala bych poradit nebo slyšet názor druhých, jak oddělit obývák od chodby. Teď tam dveře nejsou a vůbec mi to nevadí, ale teď. Sháněl jsem pro zákazníka obložkové posuvné dveře , kde hlavní prioritou byla cena a vzhled (do nájemního bytu). Pokud zrovna nestavíte, nechcete bourat a sekat do zdi , nebo do zdi nemůžete zasáhnout (např. do nosné zdi kvůli narušení statiky), zvolte raději posuvné dveře na stěnu.


Posuvným dveřím na stěnu, na rozdíl od posuvných dveří do pouzdra , stačí pouze kolejnice, která se jednoduše připevní z jedné strany zdi nad dveře. Může mít stejný dekor jako dveře a zárubeň, ale existují i varianty kovové, např. CAG do kompletu k zárubni FABI M , která je hliníková. Do hrubého stavebního otvoru se namontuje slepá obložková zárubeň (tunel), nad tuto a ve směru otvírání dveří se namontují ocelové konzoly, které drží posuvn.


Aby bylo možné je skrýt ve zdi , musí se do ní předem zabudovat speciální pouzdro, jednoduše řečeno plechová kapsa, do které zasouvací dveře budou zajíždět. Stavební otvor lze obložit zárubní, ale dveře se dají používat i bez obložkové zárubně. Pro zamykání křídla dveří je nutný dorazový hranol. Dveře s otevíráním na stěnu nevyžadují významné zásahy do objektu, což často rozhoduje při rekonstrukci, ale nejsou náročné na. Nabízíme zasouvací dveře do zdi nebo do sádrokartonu.


Naší předností je vysoká kvalita za nízké ceny. Vhodně zvolené posuvné , stejně jako klasické dveře dotvářejí interiér. Ovšem posuvné dveře nabízejí i něco navíc.


Jejich hlavní předností je, že se neotvírají do místnosti, ale posouvají se po stěně, anebo se zasouvají do stavebního pouzdra.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky