pátek 12. října 2018

Akustické závěsy

Akustické závěsy , záclony a dekorační látky vhodně doladí Váš interiér. Vyberte si u nás trendové dekorační látky a další bytový textil. Ukázka použití akustických závěsů.


Příslušenství pro bicí soupravy. STANDARDNÍ ZÁVĚS QDS MOLTON. Horní hrana: Zadní strana nahoře zesílená hrana a po 30cm.


Tkaniny z přírodních vláken zaručují pohltivost aW=na vyšších a středních kmitočtech. Potřebujete akustickou izolaci a nechcete nebo nemůžete se pouštět do složitých rekonstrukcí? Pro snížení vibrací zejména na prosklených plochách se až doposud používaly težké blackoutové závěsy.


Nově nabízíme lehké průsvitné akustické záclony, které pohltí dopadající zvukové vlny a zabrání odrazům od zdí, nebo oken. HOTOVÝ ZÁVĚS QDS MOLTON. Zajímá mne, zda-li někdo nemáte. Balení (ks), Na paletě (ks), Rozměr (mm). Ostatní závěsy Hledáte zastíňovací (blackout) závěsy, luxusní závěsy, akustické závěsy , dekorativní závěsy na zámek, textilní předěl sálu, či cokoliv nestandardního?


Když jsem před lety poprvé slyšel o akustických závěsech a. Akustické látkové závěsy - ideální spojení dekorativních závěsů a prostorové akustiky v moderním interiéru. Dorian Dekor, akustické závěsy vám dodáme na míru podle vašich požadavků a tak aby co nejlépe ladilo s designem vašeho interiéru. Pomůžeme vám s kompletní přestavbou a modernizací vašeho bytu, domu nebo kanceláře aby odpovídal nejnovějším trendům a moderním designům.


Vyzkoušejte naše služby, objednejte si naše zboží, akustické závěsy je jednou z mnoha položek které můžeme. Díky tomu jsou schopné pohltit nebo alespoň dostatečně “rozbít” zvuk, který je příčinou problémů. Designové akustické panely, akustické pěny, akustické obrazy a odhlučnění pro Váš domov, domácí kina, zkušebny, nahrávací studia, sportoviště i průmysl. Tapety Vescom v sobě mají inovaci a smysl pro moderní interiéry.


Kolekce tapet VESCOM obsahují jednoduchost a styl. Tyto vinylové tapety mají skvělé funkční vlastnosti, jsou odolné, stálobare. V této kategorii již brzy budou nové produkty. Pečlivě jsme je vybírali a nyní pracujeme na vložení do eshopu. Chcete-li již teď bližší informace, jsou.


Mimo standardní prvky, jsou k dispozici i akustické závěsy ( závěsy s gumou a sylomerem), které slouží ke snížení hluku v místnosti apod. Jedná se o kompletní sortiment pro in. Nepřekonaný doplněk pro všechny druhy interiérů. Osvědčená a kvalitní řešení pro standardní i atypické interiéry. Závěsy a akustické tkaniny DRAPILUX Látky Drapilux jsou nehořlavé, ekologické, akustické a díky širokému zaměření si vybere skutečně každý.


Pokud přemýšlíte, jak se dá rychle a jednoduše zlepšit akustika v dané místnosti, snížit zatížení hlukem, a přitom neinvestovat značné finanční prostředky, rozhodněte se pro akustické závěsy. Konstantní (fixní) zárubeň MDF 1mm vybavena kapsami pro závěsy s regulací ve třech rovinách. Závěsy jsou velmi univerzálním dekoračním prvkem přesahujícím nejrůznější designové styly, a to také díky nekonečnému množství doplňků, jakými jsou: Úvazy , které mohou být především textilní, šňůrové a kovové. Stavěcí třmeny pro sádrokarton se také někdy nazývají akustické závěsy.


Naší specialitou jsou záclony, závěsy , garnýže a rolety, ale s radostí pro vás navrhneme a realizujeme i celý interiér na klíč - sami nebo ve spolupráci s architekty a designéry. Zhmotníme vaši myšlenku od zaměření, návrhu ( vizualizace ) a výběru vhodných látek - až po finální výrobek, který v našem studiu ušijeme, a u vás namontujeme a naaranžujeme.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky