čtvrtek 25. října 2018

Dřevěné sudy prodej

Prodej výrobků tradičního bednářského řemesla. V nabídce dřevěné sudy a soudky v objemech 1l-10. Sudy 5-l máme skladem. Kvalitní dubové sudy na staření alkoholu.


Po té, co vyčerpají veškeré své možnosti a nemají již vínu nebo také destilátu co dát, nastává naše chvíle, abychom těmto sudům prodloužili jejich život a vyrobili z nich výrobky, které Vám přinesou nejen užitek, ale i radost do Vašich interiérů a exteriérů. Koupací sud vás nepřežije, ale požitek z koupání bude pouze Váš. Prodám dřevěné SUDY na dekoraci a vodu 5 6 10 1a 2l Některé po renovaci.


Vyberte si co potřebujete z aktuálních inzerátů dřevěný sud. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším. Dobrý den, máte nějaké staré dřevěné sudy na prodej? Koupím třeba i lehce poškozené sudy ze dřeva, pokud bude nižší cena. Ke standardnímu vybavení každého sudu patří dubový laminátový podstavec, nerezový vzorkovací ventil, dřevěná dvířka, vypálení sudu dle výběru od extra lehkého po silné vypálení.


Možné použít na granule, obilí,vodu,kvas,jsou vodotěsné vhodné i do lodí. Mozno dovést na trase Kolín. Výhodou naších celo-nerezových koupacích sudů oproti dřevěným sudům jsou nízké nároky na údržbu, kterou dřevěné sudy vyžadují.


Vážení zákazníci, představujeme Vám firmu Tonnellerie Demptos S. Prodám staré historické dřevěné sudy s obručemi. K dispozici jsou kusy. Nabízíme kruhový i oválný tvar sudů v několika velikostech. Vany a kádě vyrábíme z dubového nebo modřínového dř.


Dřevěné vany a koupací kádě. Horké sudy nebo taky koupací sudy - hot tubs a zahradní sauny pro koupele pod širým nebem a relax v přírodě Tyto stránky používají cookies k analýze návštěvnosti a bezpečnému provozování stránek. Některé typy sudů splňují požadavky na přepravu nebezpečných látek a jsou tedy certifikované pro přepravu dle předpisů RI ADR, IATA či IMDG. IBC kontejnery a příslušenství.


Dubové a morušové sudy na víno, palenku a destiláty. Obrázky k inzerátu staré dřevěné sudy a vědra staré dřevěné sudy a vědra - Kontaktní formulář Odesíláte své kontakty a požadavky inzerujícímu. Po odeslání Vás budeme kontaktovat, dohodneme podrobnosti a zpracujeme nabídku. Obytné sudy a luxusní sudové apartmány Obytné sudy jsou stylové příbytky od jednoduchých sudových chatek na spaní až po luxusně plně zařízené sudové apartmány se vším všudy.


Vzhledem k tomu, že se sortiment této kategorie stále obměňuje, jsou fotografie použitých sudů pouze orientační. Součástí sudu jsou dřevěné lavice, dřevěný pult, kamna na dřevo, kouřovo schůdky, zakrytí sudu. K sudům je možné dodat celou řadu volitelného příslušenství od komponentů na ošetření vody až po masážní trysky či perličkovou koupel.


Aktuální katalog firem v kategorii dřevěné sudy. Pravděpodobně máte vypnutou podporu Javascriptu, pro lepší prožitek z prohlížení Najista jej doporučujeme zapnout. Jedná se o pípu s vlastní pumpou a pípa je. Dubové soudky a sudy jsou skvělé také pro zrání slivovice, kalvádosu a jiných ovocných pálenek.


L, pozinkované, jako nové, čisté, 1x v nich byl aceton, prodám ks, případně také různé plastové a dřevěné sudy na kvas. K dozrání a stárnutí domácích ovocných destilátů. Ponúkam na predaj staré sedliacke cepy, rebrináky, žehličky, mútniky, pluhy, drevené kolesá, kroje, sudy, lampy, chomúty, kolovrátky, džbány, truhlice,. Prodávám dřevěné sudy l možno i větší, po domluvě.


Soudky se výborně hodí jako dárky a jsou praktické. Inzeruji to známému co nemá internet proto kontakt pouze telefonický.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky