úterý 23. října 2018

Ytong lambda 375

Aktuálny cenník produktov obvodové steny ponúkaný spoločnosťou Xella – Ytong. Prohlášení o vlastnostech. Ytong_Lambda_YQ_5Ytong_Lambda_YQ_5Ytong_Lambda_YQ_5Ytong_Lambda_YQ_PDK_4Ytong_Lambda_YQ_PDK_375.


Pro dosažení těchto hodnot postačí Lambda YQ tloušťky 3mm. Je optimální pro tyto řadové domy i pro menší pozemky, které běžně u těchto typů staveb bývají“, uvádí k výběru Ing. Lucie Šnajdrová, technická poradkyně Ytongu.


Ytong vnútorná omietka tepelnoizolačná s možnosťou doplnenia o Ytong stierku hladenú. Vápenné, sadrové a vápenno-sadrové omietky iných výrobcov odporučené na pórobetón. My sme stavali z Ytong 3lambda. Muž tiež zvažuje či zatepliť alebo nie. Výrobca udáva že zatepliť sa už nemusí tak tiež stojíme pred dilemou.


Obvodová tvárnica Ytong Lambda šírky 3P2-300. Ku každej palete tvárnic pribalíme vrece originálnej lepiacej malty Ytong. Kvalitní stavební materiály pro střechy, fasády a izolace od největšího prodejce stavebních materiálů v ČR. Popis produktu Š×V×D: 3×249×5mm. Tvárnice splňuje ty nejpřísnější požadavky pro energeticky úsporné stavění a to i bez zateplení.


YTONG stavebný systém za výbornú cenu s dodaním až na stavbu. Akciová cena na Ytong Lambda. Díky tomu dosahují neomítnuté obvodové stěny tloušťky 3mm v reálných. Běžná cena za kus: 19Kč s DPH.


Rozměr tvárnice: 3x 2x 5mm. Jedná se o nevyužité zásoby za velmi příznivé ceny. Ahoj mame projekt s ytongem lambda ( 375mm bez dalsi izolace), premyslim, jestli nebude lepsi theta. Ale Ytong 3a Ytong lamda 3netreba zatepľovať. Musí byť dodržaná technológia lepenia bez špár.


EPS je polystyrén sú podlahové, fasádne, obyčajné, extrudované, tvrdené atď. Treba vždy kúpiť taký čo potrebujete. Pórobeton využívá nejběžnější přírodní suroviny, je k přírodě ohleduplný nejen při výrobě, dopravě a recyklaci, ale vzhledem ke svým užitným vlastnostem po celou dobu svého využití. Az Ytong Lambda , Classic és Forte pórusbeton kézi falazóelemek környezetbarát és energia hatékony megoldást nyújtanak lakó-, közösségi, ipari épületek térszín feletti homlokzati, és belső teherhordó falainak, valamint vázkitöltő falainak. Az Ytong Forte téglákból - megfelelő szigeteléssel- térszín alatti létesítmények (pince falak) is építhetők.


Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší. Tady postačí menší tloušťka zateplení, která doplní tepelněizolační vlastnosti zdiva a skladbu stěny posune do nízkoenergetického až pasivního standardu.


Pre nanášanie malty používať výhradne špeciálne zubaté lyžice Ytong zodpovedajúcej šírky. Pre založenie muriva používať zakladaciu tepelnoizolačnú maltu Ytong. S uceleným zdicím systmem YTONG LAMBDA pro stěny tloušťky 3mm dochází k zásadním úsporám zastavěného prostoru i ke zjednodušení dopravy a manipulace s materiálem. Díky příznivé ceně a snadné realizaci je YTO.


Presné murovacie tvárnice Lambda P2-3pre obvodové a nosné steny s hrubkou 3mm, 3mm a 4mm (PDK) alebo 250mm (PD). Používajú sa na nosné a nenosné obvodové a vnútorné steny. Inzerát ytong YQ lambda 3- poškozené v okrese Vyškov, cena zadarmo, od Miroslav Raus na Sbazar. Popis: tvárnice silně poškozené a nevhodné ke zdění. Ytong LAMBDA označení P2-3PDK jsou obvodové tvárnice s vysokým tepelným odporem, vhodné pro zdění i pasívních domů s maximálním nárokem na tepelně.


Predám tvárnice Ytong Lambda YQ, rozmery 5x 2x 375. Nové, nepoužité, palety neboli rozbalené. Vhodné pre obvodové a nosné steny.


Představuje tak nadčasové řešení pro bydlení ve 21.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky