středa 31. října 2018

Recy věci tvoříme ze starého nové

RECY věci - tvoříme ze starého nové 10. Předkládáme Vám pár nápadů a inspirací, jak rychle a snadno vdechnout starým a nepotřebným věcem nový život. Tento pin objevil(a) Katka K. Objevujte (a ukládejte) své vlastní piny na Pinterestu.


Nebojte se dát předmětům určeným k likvidaci druhou šanci. Nechte se inspirovat, nadchněte se pro recy věci a vtiskněte svému domovu nevšední atmosféru. Vyhazujete staré oblečení a je Vám líto těch překrásných knoflíků? Starý kousek oblečení tak dostane opět šanci zazářit.


Já ještě tak přešít něco do bytu, ale oblečení skončilo u mě u pouzdrové. Ze starého nové – šetříme už rozebírají maminky na webu eMimino. Přešívat staré oblečení na nové ji napadlo. Během jarního úklidu se vám určitě podaří ve vaší domácnosti najít spoustu starých věcí, které už dávno nepoužíváte, rozhodnete se je tedy vyhodit, ale to je chyba.


Recyklace je především velmi důležitou součástí našeho úsilí o život v harmonii s přírodou. Proč si z ní ale neudělat také koníček? Vy se dnes můžete těšit na klasiku v přešívání – ze staré košile nové dětské.


Na košili si položte aktuálně nošené dětské šaty nebo tričko a. Taky se vám ve skříních kupí staré věci a oblečení? Je vám líto ho vyhodit i přesto, že už ho dávno nenosíte? Potom by vás mohlo zajímat pár tvořivých návodů a nápadů, jak udělat ze starého nové.


Recy věcmi jsem žila už na základní škole, kdy jsem ze starého oblečení vytvářela nové , nositelné, zajímavé a hlavně originální. Nahraďte nepříjemné plastové pásky bavlněným úpletem ze starého trička. Další návod jak využít staré tričko na nákrčník. Rozbité věci mohou sloužit dál. Stará obruč z jízdního kola má spoustu dalších využití , např.


Kto má hlboko do vrecka, nemusí kupovať. Pravidelně aktualizujeme - každý týden nejméně jeden nový nápad. Tvořit ze starého nové a mnohdy velmi originální, to je princip recy-věcí.


Je nespočet starých opotřebovaných věcí a materiálů, ze kterých lze vytvořit nové skvosty. Nejen, že šetříme životní prostředí, ale radost z nového, krásného a hlavně netradičního, vnáší do našich domovů cosi neotřelého. Podívejte se na další nápady na téma Bricolage, Recyklování a Dekorace. Když ze starého vzniká nové aneb Věci , které dostávají další šanci na život. Návrhářka Ľubica Skalská hledá obnošené oblečení.


Recy věci aneb jak ze starého nové Napsat komentář Určitě se v každé domácnosti nejdou věci , které už nemají své využití, ale je nám lito se jich nadobro zbavit. A potkat nové lidi s podobným pohledem na svět. Trojúhelníková šlukovka – z trojúhelníkového odřezku z třešňového prkýnka použitého na poličku na kořenky. Jeden řez, dvě vrtání a začistění.


Architektka Kateřina Nováková sbírá plastové lahve. Radka Hrdličková miluje staré boty. Všechny dámy spojuje jedna vášeň – zdánlivě nepotřebným věcem dávají novou šanci na život. Věšák z palety Máte chuť udělat alespoň malou změnu ve vašem domě?


Přinášíme Vám návo jak za málo peněz vytvořit hodně muziky :-) Noví šéfo. Málokdo si může dovolit kupovat si co čtvrt roku nové kousky do šatníku a také tak vzniká neuvěřitelné množství odpadu a spotřebovávají se zdroje. U lidí, kteří nad osudem planety přemýšlejí, se tak ke slovu dostává takzvaná pomalá móda, jejíž součástí je i recyklace starších kousků oblečení. A máme hotovou závěsnou dekoraci tak trošku v duchu Recy věci aneb Tvoříme ze starého nové.


Ze slovenské Žiliny pochází skupina mladých lidí, kteří dávají nový smysl odpadu. Pure Junk a zabývají se především recyklací nábytku.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky