úterý 30. října 2018

Drevostavby cena

Pro odhad ceny stavby rodinného domu je možné použít tzv. Ceny jednotlivých doplňkových služeb jsou pouze orientační – slouží pro představu, o kolik se výsledná cena vaší dřevostavby bude s jednotlivými. Dříve, než začnete prohlížet naše webové stránky, prosím přečtěte si oznámení o ochraně osobních údajů GD PR. Cena neobsahuje projektovou dokumentaci, přístřešky, inženýrskou činnost, dopravu, terénní úpravy a zpevněné plochy. Základová deska, arkýře, mansardy, balkony, garáže a garážová stání jsou předmětem samostatné kalkulace.


Stavíme dřevostavby systémem 2by4. Přijďte se podívat a zdarma se naučit jak se staví dřevostavba! Zadejte užitnou plochu plánovaného domu (na kolika m² byste chtěli bydlet) a zvolte, zda preferujete pouze hrubou stavbu, nebo kompletní dům na klíč. Nízkoenergetické zděné domy a dřevostavby na klíč.


Jsme pro Vás pravým partnerem. Zajistíme až 1 financování domu na klíč. Už rokov staviame nízkoenergetické moderné drevostavby na kľúč.


Na konštrukciu domu garantujeme záruku rokov. ATRIUM, to je dôraz na kvalitu a komfort. Katalog nízkoenergetických zděných domů a dřevostaveb na klíč. Většinu zboží máme skladem, poskytujeme profesionální poradenství ke všem produktům. Cena těchto našich „mobilních domů“ je velice zajímavá.


Díky naší centralizaci výroby můžeme přes zajímavé ceny zachovat vysoký standard rodinných domů. I přes to v základu nabízíme také například kompletní zastoupení před úřady, luxusní zařizovací předměty a další služby, které jsou neocenitelné. Tradiční postupy, špičkové technologie, kvalitní materiály i vaše sny a představy. To vše naleznete v našich domech. Cena projektu platí pre jednopodlažný rodinný dom bez podpivničenia a obytného podkrovia.


Dřevostavby v sobě spojují moderní. Toužíte po kvalitním bydlení? Realizace dřevostaveb podle Vašich představ levně a rychle. Nejen kvalita, cena , ale i přístup a jednání nám bylo sympatické. Dnešní moderní výroba a výstavba dřevostaveb.


Předem daná a nepřekročitelná cena. Ceny jsou pevně stanoveny a nehrozí jejich překročení. Velice výhodná cena - nabízíme plnohodnotné dřevostavby i pod miliony Kč!


Energeticky úsporné stavby - šetříte desetitisíce za energie! Informujte se o dalších důvodech, proč stavět s námi. Cena dřevostavby v jednotlivých cenových kategoriích a definice rozsahu dodávky dřevostavby na klíč.


Drevostavby spĺňajú všetky parametre súčasných stavieb. Sú synonymom zdravého, kvalitného, rýchleho a moderného bývania. Preto sa napokon na drevo vsádza v Škandinávii, Nemecku či Rakúsku. Naše cenová nabídka dřevostavby na klíč obsahuje opravdu vše, na co si vzpomenete a co mnozí zapomínají.


Například tepelná izolace soklu, výmalba. Cena zahrnuje kompletní cenu rodinného domu na klíč, včetně základové desky, zařizovacích předmětů, podlah, dveří, apod. Klient má možnost si zažádat pouze o hrubou stavbu včetně základové desky, a dům si tak dostavět svépomocí.


Chceme aby naši klienti byli vždy spokojeni, a proto se snažíme co nejvíce přizbůsobit potřebám a požadavkům každého klienta. Jednou z ich najväčších predností je rýchlosť výstavby a nižšia obstarávacia cena. Drevodomy tiež veľmi dobre spĺňajú požiadavky na pasívny alebo nízkoenergetický dom. V naší práci si bereme za vzor moravskou poctivost a pohostinnost, proto Vám chceme dát to nejlepší - realizujeme pro Vás DOMY S PŘÍVLASTKEM.


Výhody montovaných rodinných domů RD Rýmařov. Výstavba trvá maximálně měsíc. Cena kompletní dřevostavby na klíč je nízká a konečná.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky