pondělí 22. října 2018

Madlo na skleněné dveře

Madla najdou využití na dveřích kanceláří, ale i na bytových dveřích a dveřích domovních vstupů. Může být montováno v páru či jednostranně. Delší ocelová tyč jako madlo na skleněné dveře.


Je uzamykatelná do podlahy a neobsahuje cylindrickou vložku. Použitelné na sklo o tloušťce a mm. Chcete-li svému obydlí nebo komerčním prostorám dodat nového a jedinečného vzhledu, vsaďte na skleněné dveře.


Ty v sobě skloubí eleganci, jednoduchost a zároveň osobitý styl. DOPRAVA ZDARMA Při nákupu nad 89- Kč 1 KVALITA. Skleněné dveře vyrábíme na míru a je možné se přizpůsobit každému originálnímu prostoru.


Můžete si tedy sami vybrat, z jakého skla budou dveře vyrobeny, jaké madlo nebo klika bude dveře zdobit a dokonce jaká bude barva pantů či posu. S klikou si na posuvné dveře nepřijdete. Proto pro vás máme velký výběr madel, mušlí a WC kliček pro hladký pohyb vašich dveří.


Mušle pro skleněné dveře. Jsme specialisté na moderní, klasické i nadstandardní kliky, kování, rozety a dalšího příslušenství. V nabídce máme velkou škálu produktů ajejich variací s možností vlastních sestav, díky čemuž dovedeme uspokojit nároky všech našich zákazníků.


Tuto kombinaci můžete samozřejmě využít opět na všechny typy dveří: plastové dveře, dřevěné dveře a hliníkové dveře. Jakou délku madel vybrat. Madla zakončené přesahem nerezového tubusu na obě strany se doporučují zejména na vchodové nebo skleněné dveře , přičemž na.


Desing inox, madla na dvere Desing inox, madla na dveře Desing alu, madla na dvere Desing alu Cookies nám umožňují poskytovat lepší služby. Madlo na skleněné dveře od výrobce. Kliky na dveře , kliky na okna, kování na okna, kování na dřevěné dveře i kování na skleněné dveře , do interiéru i exteriéru. Máme pro vás všechny možné typy a druhy.


Luxusní, stylové, designové, kliky z mosazi, z nerezové oceli nebo slitiny zinku, i kliky z hliníku, které jsou funkční a přitom levné. Posuvné skleněné dveře mohou šetřit vnitřní prostor a být umístěny tam, kam se ty běžné jednoduše nevejdou. Povětšinou jde však o esteticky propracovanou záležitost , u níž je kladen důraz na celkový koncept zpracování.


Skleněné posuvné dveře Cassini jsou montovatelné oboustranně - jak levé tak i pravé, výběr je pouze na Vás. Dveře jsou z bezpečnostního skla ESG. Důležitým rozhodnutím je také úhel, který madlo svírá s povrchem dveří-může jít o přímé madla, které jsou upevněny kolmo na dveře (°) nebo o vyosené, které svírají s dveřmi úhel °. Jsou vyrobeny z vysoce kvalitní nerezové oceli a každé madlo na skleněné , balkonové a na vchodové. Kvalitní madla na dveře Vám otevřou nové prostory.


Madla na interiérové dveře ze skla – madla na posuvné dveře. V dodávce u nás vždy najdete kompletní balení pro instalaci dveří přesně tak, aby jste již nemuseli nic více dokupovat, tedy sklo, pojezd s příslušenstvím i madlo, dle Vašeho výběru. Vyrobíme vám na míru přesně takové, jaké si objednáte.


Eurolaton madlo na dveře 81. Ceny za transport tovaru platia pre zásielky odosielané zo skladu v Bratislave priamo na adresu zákazníka. Zakázková výroba madel na míru, stačí si jen madlo navrhnout.


Nicméně nemusíte mít strach, že byste měli mít doma každou kliku jinou. U nás máme vše sladěno do puntíku. Varianty montáže buď do slepé díry – kdy je třeba specifikovat materiál dveři (plast, dřevo, hliník) nebo s prošroubováním skrze dveřní křídlo, kde je i možnost montáže na skleněné dveře.


Háček na skleněné dveře leštěný nerez AREO je elegantním doplňkem do vaší koupelny.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky