úterý 23. října 2018

Isover eps grey

Expandovaný polystyren λ = 0Použití pro podlahy: Grafitové izolační desky EPS se zvýšeným izolačním účinkem pro těžké i lehké plovoucí podlahy. Grey Polystyrene (Graphite) is a high quality expanded polystyrene ( EPS ) board enhanced with integrated graphite within its bead structure and of grey colour. The high-purity graphite particles integrated within the insulation beads reflects radiant heat and significantly improves insulation capability, providing up to greater r-value than traditional white EPS of the same thickness.


The rigid EPS closed-cell insulation traps air in pockets within each bead when formed. EPS is a light, rigid material which is easy to handle. Expanded Polystyrene is a lightweight, rigid and closed-cell plastic foam insulation material produced from solid beads of polystyrene. The gas expands under the action of steam. ISOVER EPS GREYWALL PLUS izolačné dosky zo sivého polystyrénu s bielym reflexným náterom na vonkajšej strane dosky, ktorý znižuje vplyv UV žiarenia.


Plustherm is expanded polystyrene that contains graphite which considerably increases insulation performance. Desky jsou určeny pro všeobecné použití pro podlahové,. Expansion is achieved by pentane gas dissolved into the polystyrene base material during production.


The EPS beads are then moulded into appropriate forms suited to their application. PontMeyer - de groothandel voor EPS materiaal. Zobraziť všetky podobné produkty redchádzajúci produkt Ďalší produkt Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke. ISOVER EPS 100S sú stabilizované tepelno izolačné dosky z penového polystyrénu.


Graphite significantly improves the performance of the polystyrene so that you would only need a thickness of 90mm in grey EPS to achieve the same performance as an 120mm block of white EPS. Srovnejte ceny, přečtěte si recenze, najděte podobné produkty a příslušenství. Spádové EPS dosky Soklová doska Nôž na izoláciu Zateplenie strechy Zateplenie stropu Zateplenie fasády. Desky obsahují nanočástice grafitu, který odráží teplo zpět k jeho. Isover polystyrén podlahový EPS 150.


Nestandardní rozměry např. Desky musí být dopravovány a skladovány za podmínek vylučující jejich znehodnocení. Dosky obsahujú nanočastice grafitu, ktorý. Neskladovat na přímém slunci.


Direct Building Products was established to help provide all tradesmen with a genuine alternative to the way they acquire there materials. Výrobce si vyhrazuje právo tyto údaje aktualizovat. Uvedené informace jsou platné v době vydání technického listu. Izolačné dosky zo sivého polystyrénu EPS opatrené bielym reflexným náterom na vonkajšej strane izolačnej dosky s vynikajúcimi tepelnoizolačnými vlastnosťami určené na použitie v rámci kontaktných zatepľovacích systémov. Sivý grafitový polystyrén GreyWall je fasádny polystyrén novej generácie určený na profesionálne zateplenie stenových konštrukcií.


Kvalitní podlahový polystyrén. Jsou určeny především pro profesionální zateplení podlah a podobné využití, kdy je požadována vysoká pevnost v tlaku, nejčastěji pro energeticky. Nově přehlednější a rychlejší. Babyvak Čtvereček grey Šedá nakupujte v sekci Sedací pytle. Izolační desky s grafitem pro profesionální kontaktní zateplovací systémy s maximálním izolačním účinkem.


Další Bytové doplňky značky Babyvak nakupujte výhodně na lypo. Online Insulation are a leading U. K based online Insulation and Dry lining supplier allowing our customers to buy the best quality materials at the best prices with.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky