pátek 26. října 2018

Cihly tondach

Firma TONDACH je známá spíše výrobou střešních tašek než cihel. Klasické režné tašky jako Brněnka, Jirčanka apod. Přesto však nabídka cihel a cihelných bloků TONDACH představuje zajímavé rozšíření sortimentu. Nicméně velmi rádi pro Vás připravíme aktuální nabídku , kontaktujte nás pomocí poptávkového formuláře. U stavby domu jsem rozhodnut pro pálenou cihlu.


Všude, kam se podívám vidím Porotherm. Málokdo ví, že taky Tondach dělá cihly a to podstatně. V našem sortimentu nezapomínáme ani na cihly sloužící pro zdění vnitřních příček. Uživatelé objektu, vystavěného s pomocí cihel značky Tondach Keratherm, jistě ocení jejich zvukové izolační vlastnosti. Ruční pily) Hodnocení produktu:.


POROTHERM, HELUZ, TONDACH atd. Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii. Pálené tašky Tondach dodají vašemu domu unikátní a moderní vzhled.


Fasáda Terca Lícové cihly a obkladové pásky budou dlouhé roky sloužit jako krásná a nerozbitná fasáda. Akční modely pravé pálené tašky TONDACH nyní za bezkonkurenční ceny! V těchto dnech máte možnost získat vybrané modely tašek TONDACH ještě výhodněji. Impregnovaný cihelný broušený blok s minerální izolací pro sokl tl. Soklové cihly broušené Porotherm TS Profi jsou určené pro první vrstvu obvodového.


V této kategorii nabízíme kvalitní pálené cihly od předních výrobců Tondach a KM BETA. The requested resource has been permanently moved here. Cihly Tondach Keratherm prodáváme.


To je základní atribut, který určuje jejich vlastnosti a tím také vlastnosti staveb, které jsou z nich postaveny. V domech z cihel Porotherm je zdravé a příjemné vnitřní prostředí. V létě se v nich schováte před horkem, v zimě nemusíte mít obavy z chladu. Domy ze zdiva Porotherm představují rozumnou.


Pálené škridly Tondach sú vhodné ako pre novostavby, tak pre rekonštrukcie rodinných domov. Keramická střecha Tondach vyniká nadčasovou krásou a trvanlivostí. Tondach je čisto prírodný produkt so zárukou až rokov.


Její podoba záleží také na přání investora. TONDACH jako jediný výrobce pálených tašek v ČR vyrábí široký sortiment pálených střešních tašek s 33letou zárukou, které jsou vhodné jak pro novostavby tak pro rekonstrukci. Navíc vyrábí a dodává komplexní střešní systém včetně potřebných doplňků. Tondach se zabývá výrobou zdících materiálů, které slouží pro jednovrstvé vnější nosné i nenosné zdivo s vysokými. Kód produktu, TR- cihly KERATHERM.


Prodám 300ks cihel Tondach keratherm B , cihle jsou naskládané na paletách a originál ještě zabalené. Hlavní obrázek produktu KERATHERM B broušená cihla s celoplošným lepidlem. Společnost Tondach se zaměřuje především na výrobu a prodej střešní krytiny,méně známá je však výrobou broušených cihel, které můžeme v katalogu. Tyto cihly jsou velmi vhodné pro mezibytové příčky, nebo tam, kde je třeba zamezit prostupu hluku, neboť splňují požýdavky ČSN na zvukovou izolaci.


Cihlovou dlažbu Penter je možné uplatnit na soukromých i veřejných prostranstvích, která jsou vhodná pro pěší, cyklisty i dopravu. Wienerberger is the world’s largest producer of bricks and a leading supplier of clay roof tiles, concrete pavers and pipe systems in Europe. The Wienerberger Group operates in countries 1production sites. Vyrábíme cihly s různými parametry, stropy, překlady a komíny. Nabízíme také materiály pro zdění – lepidla na cihly , tepelněizolační malty, omítky a zdicí pěnu.


Z našich výrobků tak může vzniknout celá hrubá stavba.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky