pátek 15. září 2017

Střešní lávka

Prodáváme střešní krytiny, střešní okna, půdní schody, difuzní fólie a parozábrany, okapový systém, klempířské prvky, a další příslušenství pro šikmé a ploché střechy. Lávky se mohou vzájemně. Pro montáž na střechu doporučujeme zakoupit držáky střešní lávky z naší nabídky: r egulovatelný , Karpovka , plochý , pro plechové krytiny s prolisem. Pro skládané krytiny existuje do střešní laty vruty upevněna univerzální vzpěra (viz. vyobrazení), do které se šroubuje lávka.


Samostatný pochůzný rošt z pozinkované oceli střešní lávka Je vyžadována při pravidelné revizi komína. Je důležité dodržet nařízení výrobce na počet šroubů a vzpěr držících samotnou lávku. Plošina se na střechu umísťuje pomocí kolébky střešní lávky a držáku kolébky. Komínová lávka od firmy Cembrit vláknocementové krytiny - zdroj Cembrit. Vyrábí se s přímým nebo s rohovým zábradlím.


Pochůzná lávka universální z pozinkované oceli pro bobrovku a pálené střešní krytiny. Vimeo, the home for high quality videos and the people who love them. Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie.


Nabízíme Vám střešní krytiny a střešní doplňky za příznívé ceny. V různém barevném provedení. Stará střešní lávka Nová střešní lávka.


Výrobek splňuje požadavek normy ČSN EN 5- Prefabrikované příslušenství pro střešní krytiny. Ze studií vyplývá, že se životnost střechy z pálené střešní tašky TONDACH odhaduje až na sto let. Přesah maximálně 2mm od konzole. Dobrý den, prodáme novou střešní lávku ,nevyužitá.


Vyplněním formuláře souhlasím se zpracováním osobních údajů za účelem zodpovězení mého dotazu. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů. Střecha a střešní krytina. Tyto doplňky přitom ale dále zajišťují přístup vzduchu (sání) pod střešní krytinu. Prostup střechou je záležitost většiny střech, maximální funkčnost systému je nezbytností, která Vám dává jistotu, že v případě nepříznivého počasí nemusíte mít obavy ze zatečení do Vaší střechy.


BRAMAC střešní systémy spol. Pochůzné střešní lávky, rošty, nášlapy a doplňky k. S či více konzolemi není šikmá podpěra potřeba. Je vyrobená z pozinkované oceli a malovaná práškovou barvou s protiskluzovou úpravou. Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Díky práškově lakovanému povrchu se lávka RSB vyznačuje dlouhou životností a odolností vůči klimatickým vlivům.


Používáním těchto webových stránek. Vyhovuje požadavkům evropské normy PN-EN 5týkající se výrobků střešní komunikace. Pochůzná střešní lávka universální z pozinkované oceli pro bobrovku a tvarované střešní krytiny.


Kompletní střešní lávka, která je tvořena dvěma taškami se speciálním nosným blokem, kolébkovým nosným držákem, nášlapným roštem a spojovacím materiálem. Nosná taška je vyztužena a pod lávku se přibíjí na nosné krokve zesílená podpůrná lať. Při dotahování matice kotevního šroubu se musí šroub přidržet ze spodní strany tašky druhým klíčem, aby se zabránilo jeho protočení.


KOMÍNOVÁ LÁVKA UNI 1MONTÁŽNÍ NÁVOD Člen MONIER GROUP POPIS PRODUKTU je určena pro zajištění bezpečného pohybu po střeše.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky