pátek 29. září 2017

Uhlí prodej

Kontejnerová doprava, odvoz, dovoz a likvidace stavebních materiálů. Vytěžené hnědé uhlí z lomu Československá armáda (ČSA) dovezou pásové dopravníky do nakládací stanice, kde se nasype do přistavených Talbotových souprav, a odtud se ve vagónech převáží na technologii „rošty“ v úpravně uhlí. Ridepal - balená paliva - černé i hnědé balené uhlí , koks, brikety, kamenivo. To vše nabízíme v e-shopu Ridepal.


Doprava až k Vám po celé České republice. Specializujeme se na prodej a rozvoz hnědého uhlí a naším cílem je v první řadě. Zde najdete kompletní seznam obcí v našem závozovém pásmu.


V našich uhelných skladech IMSTA Písek prodáváme nízkosirnaté Bílinské hnědé uhlí z SD a. Balené hnědé uhlí -doručíme až k Vám domů. Uhelné sklady Opava - Chlebičov prodej černého a hnědého uhlí včetně uhlí do automatu. Vám nabízejí prodej baleného paliva s dopravou v ceně, pytlované uhlí , balené uhlí , brikety rekor dřevěné pelety, dřevěné brikety. Pro balení a prodej vybíráme vždy jen to nejlepší uhlí.


Prodej paliva v Poličce. Pytlované uhlí Vám přináší jistotu množství, které nakupujete, ale také jistotu kvality pytlovaného uhlí , které Vám doručíme až domů. Doba od objednání do závozu je u nás až max. Zajišťujeme rozvoz paliva a vykládku pásem (cca 4m).


Prioritou naší firmy je prodej nízkosirnatého uhlí Ledvice z produkce Severočeských dolů a. Dále je to prodej , briket, koksu, dřeva. Nejlevnější uhlí v Plzeňském kraji. Skládka pásovým dopravníkem ZDARMA. Naše uhlí skladujeme pod střechou. Už se nemusíte obávat neustáleho zdražování energií.


Máme pro vás levné uhlí ! Krátké dodací lhůty hnědého a černého uhlí , briket a koksu! Dřevěné pilinové brikety. Složení uhlí pásovým dopravníkem! Paliva Bernat zajišťují prodej uhlí , koksu, briket a palivového dřeva ve městě Hradec Králové a jeho okolí. Možnost vlastní dopravy, prodej hnědého uhlí - Mostecké, Bílínské hnědouhelné německé brikety.


Dodáváme vysoce výhřevné hnědé uhlí typu ořech a kostka z Bíliny a zajišťujeme prodej briket z hnědého uhlí. Jasan je dřevo vysoce ceněné pro svoji tvrdost a pevnost. Nabízíme černé a kovářské uhlí či koks.


Perfektní dřevo na topení, má úžasnou výhřevnost a hoří pomalým plamenem, nezanáší komíny. Dodávky pevných paliv zabezpečujeme pro energetické a průmyslové pozice , pro uhelné sklady i pro koncové spotřebitele. Jmenujeme se Petr Kočí a Krista Kočová a předmětem našeho podnikání je především prodej uhlí a nákladní automobilová doprava. Navštivte nás ve Valašských Kloboucích. Ledvické uhlí , německé brikety Union, sypké stavební materiály písky, drtě , kačírky.


Vše rozvážíme vlastní dopravou. PRODEJ LEDVICKÉHO UHLÍ UHELNÉ SKLADY - Hlaváč, spol. Vítáme Vás na stránkách UHELNÉ SKLADY - Hlaváč.


U naší firmy můžete objednat tříděné ledvické uhlí z dolu Bílina. Ceny paliv, platné od 2. Nové ceny jsou již aktuální v ceníku. Uhlí , písky, štěrky, kůra.


Když paliva, tak od nás. Jsme držiteli zlaté známky za spolehlivého, prověřeného prodejce Bílinského. V rámci projektu Kategorizace uhelných skladů u Severočeských dolů a. Chabařovice) oceněn stříbrnou známkou!

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky