středa 27. září 2017

Ceník kamenických prací

Cena kamenických prací závisí především na výběru kamene, ale také na množství použitého materiálu. Každý hřbitov a samotné oddělení na hřbitově má dané půdorysné rozměry náhrobku. Tento ceník je pouze orientační. Zdali je to spárované zdivo, opracované spárované zdivo, neopracované zdivo kladené. Kč Vázička nerez 7Kč Vázička černá.


Nabízíme špičkové kamenické práce, naše ceny jsou však velmi příznivé Orientační ceník Kamenická práce Mj. Ukázka cen, aby jste mohli porovnávat. Rozpočty by měly zohledňovat i související práce,tak aby jste při vyúčtování nebyly překvapeni výší částky za vícepráce.


Patří mezi ně například rozsah prací - čím větší zakázka, tím větší můžeme nabídnout slevu. Cenu materiálu a jeho reálnou spotřebu je proto lépe kalkulovat až po konkrétním zadání stavby. Ceny jsou uváděny bez DPH. Níže uvedené jsou příklady typizovaných pomníků.


Je mnoho faktorů, které výslednou cenu ovlivňují. Cenu Vám samozřejmě sdělíme již při objednávce. Před realizací stavební zakázky neváhejte využít ceník zednických prací a ceník stavebních prací. Pokud renovujete váš dům jistě vám přijde vhod ceník zateplení a ceník okna.


Cena za osazovací a bourací práce je pouze orientační, odvíjí se od dostupnosti a náročnosti terénu. Ne vždy znamená, že nejdražší rovná se nejlepší, ale jsem přesvědčen, že ve většině případů platí – „Kvalitní práce není levná a levná. V naší firmě realizujeme širokou škálu kamenických pra. Zákazníky se snažíme vždy získat poctivou a profesionální prací než nejnižší cenou. Ceník prací a materiálů.


Primárně se zaměřujeme na návrhy a realizace kamenických prací. Nejsme zrcátkáři, kteří se za 3kč do komína jen podívají a jsou za minut pryč. Jsme schopni zrealizovat pokládku dlažby, obklady zídek, domů, koupelen, kuchyní apod.


Nebojíme se jakékoli výzvy a jsme připraveni splnit požadavky zákazníků. Nehořlavý materiál vhodný pod jakákoliv krbová kamna, vyhovující požárním. Kč – za 1bm broušení kamenických rohů na 45°, kde nebudou použity ukončovací a rohové lišty.


Cena je uvedena za 1bm řezu, tj za jednu stranu rohu. Zde je báze aktuálních práce v kategorii ceník zednických prací. Zadejte svůj příkaz, a obdržíte přizpůsobené nabídky, poznáte ceny a porovnáte. Cena obkladačských prací je pouze orientační,pro vytvoření cenové nabídky záleží na mnoha faktorech např. V našem týmu pracují kameníci z České republiky s mnohaletými zkušenostmi.


Působíme především v Praze a středočeském kraji. Cena lakování,natírání a stříkání povrchů. Základní ceník vybraných kamenických prací. Přesná cenová kalkulace dle vámi zvoleného materiálu a. Zhotovíme urnový hrob standardních i atypických rozměrů dle konkrétních požadavků a to v různých cenových relacích. Urnové hroby slouží k ukládání.


Upozorňujeme, že se jedná o orientační ceny bez DPH. Konečné ceny se kalkulují na každý projekt individuálně. Ke všem uvedeným pracem připočítáváme.


Pokud nenajdete na tomto místě orientační nebo konečnou cenu na Vámi poptávané stavební práce, kontaktujte přímo členy vedení naší firmy a obchodního úseku a domluvte se na podrobnostech řešení.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky