středa 20. září 2017

Výroba mašle ze stuhy

Díky zcela jednoduchému praktickému video návodu hravě zjistíte, jak vyrobit ze stuhy mašli, která bude ozdobou zabaleného dárku. Jediné co budete potřebovat, jsou širší stuha a. Návod na vytvoření skládané mašle. Na druhé straně učiníme totéž a pevně sevřeme uprostřed.


Na straně první smyčky vytvoříme další.

Vázání uprostřed musí být dostatečně pevné. Doporučujeme nechat kousek stuhy volný. Lépe pak mašličku připevníte na stromek či vánoční věnec.


Tato mašle je kouzelná tím, že vypadá náročně, a přitom vůbec není. Dokáže ozdobit jakýkoli dárek, stačí jen vybrat správnou šíři stuhy , aby odpovídala velikosti dárku. Růžičky ze saténové stužky mohou zkrášlit vaše oblečení, ozdobit dekorativní předměty a posloužit v nejrůznějších kreativních projektech. Když už si dárek balíme sami, tak proč to neudělat kompletně, i včetně výroby vlastní mašle , podívejme se jak na to.


Máte hotovou růži ze stuhy.

Takovou růži můžete použít jako brož, dekoraci na kabelku, kterou recyklujete anebo šijete, na klobouk anebo ji využijte při dekorování dortu z ručníků. To je úplně ten stejný postup vázání,jen šíře stuhy je menší. Na prvním obrázku jsou udělané mašle. Můžeš je k sobě slepit a pak přilepit na krabičku nebo provlečeš ze zadní strany vrchní mašle (v suku) tenkou stuhu a tu potom zase provlečeš na vrchní straně spodní mašle a zavážeš.


Tím se svážou k sobě a pak už jen přilepíš na krabičku. Prostředek opět zakomponujeme do uzlu provázku nebo stuhy. Kytice zo stuhy a ine kvety.


Ze stuh se pak dále vytváří mašle , které se skládají z uzlu, dvou motýlovitých smyček a dvou vyčnívajících konců. Vedle stovek stuh, ať už taftových, stuh s potiskem nebo lurexových mašlí, jsme pro Vás připravili na našich specializovaných stánkách návod na artyčovou techniku , ať na vánoční koule, nebo třeba na velikonoční dekoraci. Laciné stuhy a štítky se také zhotovují řezáním široké tkaniny ze syntetických materiálů (ve směru osnovy) na pruhy.


Během řezání se nataví útkové niti a tím se zabrání párání krajů pruhu. Prozkoumejte nástěnku květy ze stuhy uživatele Jitka Křivánková, kterou na Pinterestu sleduje 1lidí. Podívejte se na další nápady na téma Ribbon flower, Ribbon Bows a Ribbon crafts. Stuhy , hvězdy, mašle , Papírnictví ROBIL. Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.


Dekorační mašle , stuhy a provázky. Filtr zboží TIP: Zobrazte si zboží dle barev, výtvarných technik, složení apod.

Základní Techniky Složení Původ zboží Značka Styly Velikosti prstenů Vhodná na veliko. A když mi došly ( vykoupila jsem zásoby v celém Kolíně), vzala jsem takové, co používají v květinářstvích, a taky to šlo. Jak vyrobit mašli ze stuhy. Hledala jsem na internetu,.


Důležité je stuhu nestřihat do té doby, než budete mít řetěz hotový. Stuhy a mašle - pár informací: První zmínky o řemeslné výrobě stuh v Evropě pochází z 11. V Čechách se už vždy soustředovalo stuhařství (a prýmkařství) ve Šluknovském výběžku, od 30. Upřesnit parametry Cena: Kč. Skladem Novinka Akce Doprava ZDARMA Na zakázku Nejnovější.


Mašle na auta Na zrcátka.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky