středa 20. září 2017

Laminátová střešní krytina

Katalog střešních krytin a střešních materiálů. Střešní tašky, šablony, plechové krytiny skládané a falcované, bitumenové šindele. Upozorňujeme Vás, že po zmene predajne, bohužial nemôžeme prevziať terajšie údaje z Vašeho nákupného košíka, zoznamu, ani porovnanie tovaru. Vlnitá střešní krytina Guttagliss PES je vhodná na pergoly, garážová stání, stavby přístřešků apod.


Délku role řežeme po běžných metrech. Proto se označují jako tzv. Zastřešení pergoly či jiné zahradní stavby. Plastové střešní krytiny koupit o objednat u OBI.


Plastová střešní krytina : k doručení domů nebo na prodejnu. Nákup bez rizika: dní na vrácení. Sklolaminátová krytina Uniroll - vlnitá role je HOBBY produkt určený ke krytí přístřešků, garážových stání nebo pergol.


Kupte si vlnité desky přímo u výrobce. Kvalitní vlnitá střešní krytina GUTTA, až let záruka! Zejména plastová krytina Eureko je ideální volbou nejen pro svou nízkou hmotnost, ale i použití materiálů a jejich následné ošetření zaručuje dlouhou životnost a stálobarevnost. Filon - role nebo desky ze sklolaminátu. FILON HOBBY: Výborná kvalita, nízká cena a dlouhá tradice.


Jedná se o vlnité desky nebo role z polyesterové. Plechová střešní krytina patří v současnosti mezi velice využívané druhy střešní krytiny na naš… Celý článek. Kvalita a záruky levných plechových krytin.


Guttanit je bitumenová střešní deska kompaktních rozměrů. Deska nabízí kombinace velké plochy a menšího překrytí užší vlnou (více menších vln). Střešní vlnovky slouží ke krytí drobných staveb a přístřešků.


Drobné stavby, přístřešky a zahradní posezení můžeme zakrývat různými způsoby. Každá střešní krytina má své barevné varianty, různé povrchové úpravy či jiné specifické vlastnosti, čemuž odpovídá i rozdílná cena, hmotnost, životnost apod. Při čtení tohoto srovnání střešních krytin s tím prosím počítejte. Levné plechové krytiny, střešní krytina levně.


Bitumenové střešní desky Gutta jsou snadno zpracovatelné, odolné a levné řešení pro střešní krytiny a fasády. Desky jsou k dispozici ve čtyřech přírodních barvách. Jsou trvanlivé a šetrné k životnímu prostředí snadno recyklovatelné.


Rozměření střechy, založení krajních tašek, pokrývání střešní plochy. Pokrývání tašek na nároží, ukázka chybného krytí, připevňování řezaných tašek. Tato vlákna jsou sycena bitumenem a tvarovaná tlakem při vysoké teplotě do tvaru vlnitých desek.


To dále slouží pro výrobu jednotlivých dílů krytiny. Hliníková střešní krytina TORNERO je vyrobena z materiálu norské společnosti HYDRO. Výhodou této střešní krytiny je její lehkost a životnost. Z celého souvrství střešního pláště je nejnamáhavější vrstvou střešní krytina. Musí odolávat působení deště, sněhu, větru i slunečního záření.


Významným faktorem, který ovlivňuje volbu druhu střešní krytiny je sklon střechy. Pálená (keramická) střešní krytina je osvědčená skládaná střešní krytina , která je vyráběna z tradičního přírodního materiálu. V nabídce keramických střešních krytin je ucelený sortiment, který zahrnuje veškeré střešní tašky a systémové doplňky.


Poskytuje veškerý komfort moderní střechy.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky