středa 20. září 2017

Chladírenské dveře

Zjistěte si více o výhodách a cenících těchto dveří na zbrusu. Závěsné dveře jsou vhodné pro chladírny a prostředí s řízenou atmosférou. Jsou ideální například do prostorů pro zpracování a distribuci potravin a. Posuvné dveře jsou určené pro chladírenské boxy a prostory s řízenou atmosférou. Doporučujeme je například do prostorů pro zpracování a distribuci.


Chladírenské a mrazírenské dveře.

Svým zákazníkům poskytujeme komplexní služby. PRŮMYSLOVÉ - CHLADÍRENSKÉ - MRAZÍRENSKÉ. Nabízíme široký sortiment průmyslových dveří se.


Po domluvě zařídíme dodávku chladírenské technologie. Zajišťujeme výrobu , prodej a následnou montáž chladicích a mrazicích boxů a provozních dveří. Prodám chladírenské pojízdné dveře š. Dveře máme levé i pravé, lze upravit dle potřeby.


Prodávám i jiné rozměry klasických chladírenských. Kompletní dodávky a montáž průmyslového chlazení.

Máme širokou nabídku chladírenských dveří nejrůznějších typů. Námi používané materiály zajišťují dokonalé izolační vlastnosti. Dveře dodáváme ve dvou verzích: - dveře v sendvičovém provedení - dveřní panel je vyplněný polyuretanovou pěnou vstřikovanou pod vysokým talek. Každý chladící box potřebuje izolační dveře , aby nedocházelo k úniku chladu. My vám nabízíme kvalitní a spolehlivé chladírenské dveře či.


Dveře pro chladicí místnosti od firmy HAUSER jsou vyráběny z kvalitního materiálu. Různá provedení v použití a. IZOLAČNÍ DVEŘE HORÁK pro chladírny, mrazírny a potravinářské výrobní prostory jsou nabízeny v šesti modelových. Celkový rozměr výška metru a šířka metry.


Rozměr dveří metru výška, metru šířka a tloušťka 1milimetrů. Dveře boxů jsou ze stejných materiálů jako jeho stěny, mohou být otočné, nebo posuvné, dle naší nabídny dveří a přání zákazníka. Všechny typy dveří mohou mít bezpečnostní zámek umožňující otevření z prostoru uvnitř boxu.


Dveře a prostupy vyrábíme vždy na míru dle potřeby provozu. Podlahy boxů nabízíme v několika verzích a to: původní podlaha. Dvoukřídlé otočné dveře jsou vybaveny klasickým kováním se zadlabavacím zámkem, popřípadě stejnou klikou jako u dveří jednokřídlých. Sortiment izolačních dveří je široký.


Na českém trhu je spousta dodavatelů chladírenských dveří. Zákazníci si mohou vybírat z různých povrchových.

Nerezové chladírenské dveře NDCHZ dvoukřídlé, závěsné včetně nerezové zárubně. Dveře jsou v celonerezovém provedení, vyplněné PUR pěnou. Dráha pojezdu je z eloxované duralové slitiny, odolné proti agresivnímu prostředí, u. Jejich součástí je nerezová zárubeň. Kingspan otevírá dveře ! Základní rozdělení je z hlediska použití a dle tepelně izolačních vlastností.


Do temperovaných prostor osazujeme dle potřeby dveře chladírenské nebo. BEIJER REF v České republice. Evropy, kde zákazníci mohou plně využít silné zázemí zahraničního vlastníka.


OBSAH : Úvo legislativa vztahující se k výrobkům (dveřím) 1. Charakteristika a použití 2. Popis standardního provedení 4. Contacte con las empresas directamente. Stavíte a potřebujete dopravit materiál až na stavbu? Nestačí vám standardní jeřáb?


Poloizolační dveře jsou vhodné do tzv.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky