středa 27. září 2017

Hliníkové profily české budějovice

Kontaktní informace společnosti ALFUN a. Tvoříte si svůj vlastní výrobek. Prodáváme hliníkové profily a plechy. Provozujeme zámečnictví.


Zhotovíme vrata, branky, mříže, ploty, zábradlí, schody, menší kovové. Nabízí hliníkové plechy a pásy, hliníkové desky, hliníkové tyče a profily , ocelové plechy a.

Základem systému jsou přesné eloxované hliníkové profily s podélnými drážkami a otvory pro upevnění spojovacích prvků a rozsáhlého příslušenství. Svod děšťové vody systémovým okapovým systémem 1mm. Budějovice - hutní materiál Společnost Vykov s. Díky dobré odolnosti vůči povětrnostním podmínkám, dlouhé životnosti a kvalitnímu zpracování bezvadně poslouží jako obklad fasád nebo vnější střešní krytina. Naše hliníkové profily spolu s plastovými spojkami, nabízejí velké možnosti v různých odvětvích. Naši zákazníci si za pomocí našeho systému vyrábějí různé krabice, kryty, obaly, přepravní bedny, stříkací boxy pro modeláře atd.


Rovněž nabízíme i doplňky, jako jsou kolečka, nýty, samořezné šrouby, petličky, vyrovnávací šrouby a základní sortiment. Nejen hliníkové plechy, hliníkové profily a hliníkové lišty, ale v našem eshopu také najdete náhradní díly na venkovní rolety, krycí plechy na venkovní žaluzie a další stínící techniku.

Pouzdra pro zapuštěnou vodící lištu rolety, používané pro rolety do překladu Heluz. CB PROFIL vyrábí a dodává trapézové plechy a vlnité plechy, sendvičové panely, hraněné lemovací a výztužné profily , klempířské prvky, spojovací a. Dále prodáváme duralové profily a polotovary. Prodej AL plechů hladkých, slzičkových.


Příprava materiálu, řezání, stříhání. Dodáváme hliníkové profily obdélníkové a čtvercové, trubky, lišty, tyče. Slunolamy se mohou montovat horizontálně, vertikálně, nebo ve sklonu. Vše pod jednou střechou.


Od hřebíku po kolejnici, profilovou ocel nebo hliníkové a měděné slitiny, to vše a mnohem víc najdete v našem sortimentu. Pokračováním v používání služeb od 25. Dodávky - hliníkové kompozitní panely a montážní součásti - zasklívaní lodžií, hliníkové profily , montážní součásti a doplňky. Ostrov - Česká republika.


Popis: Železné profily U. Zdeněk Bartoš – MOSS dodává hliníkové profily od předních zahraničních výrobců. Nabízíme hliníkové profily , jakly, profily. Zejména profily na zakázku, podle výkresové dokumentace zákazníka s rozměry až do Ø5mm opsané kružnice profilu.


Vám najdeme řešení na míru. Aktuálně se Vám zobrazují pouze hliníkové profily , hliníkové plechy a další související sortiment.

Otevírací doba Po - Pá: 7. Podívejte se na naši nabídku. Sádrokartonové profily lehce zkrátíte na příslušnou délku např. U nás si vážíme každé objednávky a pečlivě vyrobíme jediný hliníkový profil i velkou zakázku. Na vaše přání vám navíc profily nařežeme přímo v naší dílně.


Hliníkové profily vám dodáme v jakémkoli množství. Vy se tak nemusíte o nic starat a odnesete si hotový výrobek. Predávame hliníkové profily a hliníkové plechy. Ponúkame delenie, strihanie, zakružovanie, zváranie a dopravu.


V tejto kategórii sme zaradili sortiment najpredávanejších hliníkových štandartných profilov a plechov.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky