úterý 26. září 2017

Prodej lamino desek

VÍTÁME VÁS NA NAŠICH STRÁNKÁCH Dovolujeme si Vám nabídnout Naše služby v dodání truhlářských materiálů např. Laminované dřevotřískové desky jsou tradiční velkoplošné desky na bázi dřeva povrchově upravené impregnovaným dekorativním papírem. LAMINO Plus a jejich hutný povrch minimalizuje oštípání řezu. Poskytujeme služby truhlářům a kutilům, přesné řezání ( formátování ) desek , olepování hran a vrtání montážních otvorů.


Velmi pestrá nabídka pracovních desek s různými povrchovými úpravami.

Kronospan nabízí velké množství lesklých I matných pracovních desek v tloušťkách a 38mm. V nabídce jsou dezény imitující dřeviny, kameninu nebo I zcela abstraktní vzory. OSB desky, sololit, sololak, dýhované DTD a laťovky apod.


Kromě těchto druhů zboží nabízíme také palivové dřevo a terasová prkna včetně podkladových hranolů. Vyberte si co potřebujete z 1aktuálních inzerátů lamino desky. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším. Lamino Jedná se o povrchově upravenou dřevotřískovou desku.


Povrchová úprava těchto desek je dokončena pomocí dekorativního papíru impregnovaného v aminoplastické pryskyřici.

Značka: Trend Collection Vzorník lamino desek více značek - Bez poškození - Kompletní sada vzorků lamin na pracovní desky, korpusy a dvířka od různých. V HORNBACHu se vše točí okolo stavby, bydlení a zahrady. S našimi projekty porostete. Na stránce naleznete lamino desky DDL, lamino Pfleiderer, lamino Kaindl.


Nábytek - Lamino desky bazar. Vybírejte z inzerátů. Najděte co potřebujete ve. Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den.


Robotické opracování dřeva Zjistěte více. Speciální úpravy povrchu dřeva Zjistěte více. Tyto webové stránky využívají soubory cookies a další technologie sledování, které vám pomohou s navigací a zlepší naše marketingové služby.


Dřevomateriály Albakmen Ka. Na základě Vašich požadavků vyrobíme rychle a spolehlivě kvalitní polotovary pro výrobu nábytku. Jsou určeny pro použití v suchém prostředí interiéru a mají širokou škálu derorů.


Nově je u nás možné zakoupit lamino výrobců: Kaindl, Kronospan, Egger, Fundermax a Thermopal.

Všechna tato lamina jsme schopni naformátovat a olepit ABS hranami. Ceny bez DPH , paket znamená - paletový prodej osb desek - cena za m malo prodej - kusový prodej osb desek cena za m! Pracovní deska je v ceně kuchyně. Dodáváme v demontovaném stavu.


Přířezový servis HORNBACH provádí přířez dřevěných a plastových desek přesně na milimetr dle vámi požadovaných rozměrů a rovněž výřezy. Rozměr desek 207cm x 280cm. Desky Vám nařežeme, ohraníme, navrtáme dle přání. Povrch z vysokotlakého laminátu je prokazatelně více jak 15x odolnější než povrch lamino desky (LT DTDL)!


Dlouhodobá životnost HPL laminátů, množství barev, struktur předurčuje tyto materiály pro hodnotný design interiérů. Díky odolnému laminátu je lze výborně využít pro pracovní plochy, např. Nabízíme Vám odbornou podporu, znalosti a velmi zajímavé ceny HPL laminátů.


Kromě pracovních desek s postformingovou hranou dodává firma EGGER také moderní verzi s rovnými hranami.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky