pátek 22. září 2017

Nerezové trubky ostrava

E-shop nabízí trubky jakosti Wst. Všechny neleštěné trubky jsou povrchově upraveny kartáčováním. Tolerance a maximální tlak trubek naleznete na této stránce. Kvalitní nerezové materiály na prodej. Ostravě z technického důvodu.


Společnost MIKRA METAL s. Nerezové trubky mají vynikající fyzikální vlastnosti. Využívají se proto pro vedení kapalin i plynů. Skladem vedeme nerezové plechy, nerezové trubky a jekly, nerezové profily, nerezové armatury a nerezový spojovací materiál. Samozřejmostí je dělení nerezového materiálu dle požadavků zákazníka a doprava spedičními firmami na místo určení.


V současné době prodáváme více než 18. Naši obchodní síť nyní tvoří šest obchodních kanceláří a tři sklady materiálu. Zajišťujeme řezání pilovou pilou, vnitřní strojní broušení, tryskání materiálu, povrchovou ochranu, prefabrikace a nedestruktivní zkoušky ultrazvukem. V případě zájmu zajistíme požadovaný rozměr nerezové trubky dle vašich požadavků.


Nabízíme širokou škálu nerezových materilů, jako jsou plechy, trubky , tyče, jekly, profily, kolena a jiné. Fungujeme jako eshop a věrným zákazníkům. Vzduchotechnika, Trubky , potrubí, Klimatizační technika, Nerez, nerezové výrobky, Hliník, hliníkové konstrukce Právě je zavřeno Příště otevřeno - dne 22.


Vše pod jednou střechou. Od hřebíku po kolejnici, profilovou ocel nebo hliníkové a měděné slitiny, to vše a mnohem víc najdete v našem sortimentu. NEREZOVÉ TRUBKY BEZEŠVÉ. Uhlíkové a legované příruby, trubky pro tlakové nádoby a zařízení, trubky pro rozvody médií, nerezové příslušenství i konstrukční trubky. Měděné a bronzové tvarovky.


Zadavatelem microsite je firma ITALINOX, s r. Silnostěnné trubky jsou vyrobeny z vysoce kvalitní nerezové oceli, která se vyznačuje vysokou odolností proti korozi. Pro výrobu ocelových trubek se nejčastěji používají dva základní druhy oceli. U nás najdete vše potřebné k sestavení nerezového zábradlí.


Nejširší sortiment na trhu. Rádi Vám poradíme jak správně navrhnout a sestavit nerezové. Casing a Line Pipe, nátrubkové tyče.


Naše výrobky se nejčastěji používají v těchto odvětvích a pro tyto účely: energetika - výroba energetických zařízení, kotlů, tepelných výměníků a zásobníků, tlakové. Contact data ITALINOX, s r. Nabízíme nerezové oceli a jakostní nerez a výrobky z tohoto materiálu - nerezové plechy, tyče, trubky , potrubí a další materiály dle přání zákazníka. Tato ocel je vysocelegovaná se zvýšenou odolností vůči chemické či elektrochemické rezivosti (korozi). Odolnost oceli proti korozi je založena na schopnosti pasivace povrchu železa. Pasivita nerez oceli je dosažitelná v mnoha prostředích, nicméně v různých specifických prostředí se lze setkat s lokálními druhy koroze.


Aktuální katalog firem v kategorii nerezové trubky Moravskoslezský kraj. Trubky a veškeré příslušenství k trubkám můžete za dostupné ceny zakoupit u společnosti Mikra Metal s. Nabízíme široký výběr hutního materiálu (ocel, jekly, úhelníky, trubky , plechy) a stavebního železa (beton. armatura, KARI sítě atd.). Za studena tažená a za tepla válcovaná prvotřídní ocel v libovolném přířezu a rozměru.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky