úterý 26. září 2017

Svícny ze skleniček

Premium Loading. Skip trial month free. Krajkový svícen -diy candle jars. Máte doma prázdnou skleničku, tak si zkuste udělat svícínek.


Teplo a světlo svíček navodí tu správnou vánoční atmosféru, a proto by ve vaší domácnosti neměly chybět krásné svícny. Originální si můžete podle. Tyto svícny pak dělají krásné obrazce na okolním prostoru. Při použití netřepených provázků vytváří krásné rovné elegantní linky a při použití roztřepených provázků zase hřejivé obláčky. KLIKNI NA ZOBRAZIT VÍCE.


Použít můžete jak skleničky z kuchyně, tak skleničky ze zavařenin nebo skleničky od starých vyhořelých svíček. Vzali několik sklenic ze sklepa a během chvíle vytvořili něco úžasného: Zavařování nečekejte, tyto nápady jsou nádherné! Ty od jogurtů budou v adventním čase již brzy sloužit jako svícny. Tento pin objevil(a) Irena Vítková. Objevujte (a ukládejte) své vlastní piny na Pinterestu.


Sklenička je natřena stříbrnou. Nakonec ještě lehce posypané třpytkami, ty tomu dodaly šmrnc, že to vypadá jako zmrzlé. Svícny z velkých zavařovacích sklenic, – Kč: Prodám svícny z velkých zavařovacích sklenic, různé druhy viz foto.


Zkuste si vyrobit tyhle krásné a jednoduché podzimní svícny , jsou krásnou. Dvě malé jsem si vzala domů, že z nich jednou něco udělám. Autor: Archiv ireceptar. Knoty umístíme do skořápek a přelijeme je horkým voskem.


Svícny ze skleniček — Hobby naší doby, Pro vaše šikovné ruce má námět na výrobu svícnů ze skleniček Lenka Kohoutová. Our Advent wreath with inverted wine glasses and Christmas tree balls this year. Láďa Hruška připraví taky čokoládovo-kokosový závin - skvělý tip pro všechny mlsné jazýčky. Také se vám občas stane, že rozbijete pár vinných skleniček ze sady a koupíte si nové? Poradíme vám, jak je využít na.


Prodáváme kvalitní skleněné výrobky, nápojové a dekorativní sklo od předních českých i zahraničních skláren. Na vánoční svícen potřebujete nižší sklenici z tlustého skla, lepicí tyčinku Kores, nůžky, z papíru vystřižený motiv a trochu cukru krupice. Jako další tu máme výhradně podzimní svícny , stačí mít listí a lepidlo.


Listí jednoduše přilepíte lepidlem na sklenici dle své libosti, pozor, aby nebylo listí příliš suché, to by šlo velice špatně. Pokud si chcete být jistí, můžete ještě převázat skleničku provázkem. Prodám svícny ze zavařovacích sklenic, zdobené jutou, bílou krajkou, dřevenými srdíčky, nebo nastříkané na bílou barvu. Pozimní svícny ze sklenic.


Máme návod na krásné podzimní svícny. K výrobě stačí sklenička a transparentní papír. A na ozdobu třeba třpytivé kamínky.


Získáte originální svícen, který klidně můžete darovat. Jsou efektní a jeden z nich. Vemete si sklenici a namalujete si ji podle vašeho gusta. Až budeme mít všechny svícny suché, naaranžujeme je na dřevěný podstavec, ideálně prkénko. Až si budeme jisti rozmístěním, pomocí lepidla je pořádně přilepíme.


Při této příležitosti můžeme lepidlem připevnit nahoru také čajové svíčky. Odstranit zbytky lepidel a papírů ze skleniček , které chceme využít na zavařování, je docela oříšek. Hlavně proto, že na každý typ materiálu platí něco jiného.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky