čtvrtek 11. října 2018

Betonové střešní tašky

Betonové střešní tašky jsou opatřeny několika systémy povrchových úprav. Nejčastěji dvojitým akrylátovým nástřikem. V tomto případě mají matný povrch.


Na tyto dvě vrstvy může být aplikována ještě ochranná vrstva silikátů, které taškám zajistí lesklý povrch. Výhody střešní betonové tašky. Mezi hlavní výhody betonových tašek patří bez debat odolnost, tvarová stálost a kvalita povrchové úpravy. Dalším významným faktorem, který je důležitý pro majitele domů, je skvělá odolnost betonové tašky proti povětrnostním vlivům.


Nejkvalitnější betonová střešní krytina na trhu. Střešní tašky za SUPER cenu. Famózní záruka let na tyto střešní krytiny. Palety a doprava ZDARMA.


Ne nadarmo jsou stále tradičně voleným druhem střešní krytiny. Zabraňují usazování prachu a nečistot díky povrchu vytvořenému unikátní technologií. Povrchová úprava betonových tašek zahrnuje širokou nabídku od přírodního povrchu, přes standardní dvojitou povrchovou úpravu, povrch s ochrannou vrstvou Protectoru až po STAR, který představuje novou technologii výroby střešních tašek.


Je tedy možné volit povrch od hrubé struktury (model Montero) až po ideálně hladký. Výraznou vlastností betonové krytiny je její vysoká pevnost. Proto je možné vyrábět tašky větších rozměrů a tím snížit jejich počet na m². S tím je spojena i nižší cena a srovnatelné zatížení střešní konstrukce jako u krytiny pálené.


Přesné tvary tašek a široký sortiment doplňků usnadňují její pokládku. Výroba a prodej kvalitní betonové střešní krytiny vysoké kvality v nejrůznějších odstínech. Betonová střešní krytina - betonové střešní tašky Betonová střešní krytina je aleternativou k pálené tašce. Betonové tašky postrádají příčné vodní zámky a ani svislé vodní zámky nejsou příliš velké.


Proto se velmi snadno pokládají a také vyměňují. Máte s nimi minimum práce. TERRAN dodává kvalitní taškové krytiny s dlouhou zárukou a výjímečnou trvanlivostí, esteticky příjemné v mnoha tvarech a barevných odstínech. Pálené a betonové střešní krytiny je ovšem liší svou porézností i složením materiálu.


Pálená střešní krytina Pálené tašky jsou vyrobeny ze směsi cihlářské hlíny a jílu. Prodám betonovou střešní krytinu KB-BLOK Postoloprty. Rovný tvar a klasické zbarvení betonové střešní tašky Tegalit na první pohled fascinuje jednoduchými liniemi. Skvěle ladí se vzhledem moderních staveb a zároveň zvýrazňuje konstrukční prvky ze skla a dřeva. Tegalit jako vhodný model pro střechy moderních staveb a designových budov.


Kvalitní střešní krytina. Tašky jsou z probarveného betonu s lesklou či matnou povrchovou úpravou. Vybírat mlžete ze provedení. Vyberte si co potřebujete z 1aktuálních inzerátů střešní tašky. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém bazaru.


Oproti ní je však levnější a navíc je vyrobena z ekologického, ryze přírodního materiálu. Bramac - střecha na celý život. Není ani pravidlem, že betonová střešní taška je těžší, než je taška z pálené hlíny.


BETONOVÉ STŘEŠNÍ KRYTINY: jsou skládané střešní krytiny, která jsou vyráběné z vysoce zhutněného kvalitního betonu. Výměna betonové tašky je jednoduchá. Tašky je totiž možné po sobě posunovat ve svislém směru. To usnadňuje nejen pohyb po střeše, ale také snadnou výměnu poškozené tašky za novou (uvolnění poškozené tašku, vytažení z kapsy a její nahrazení za novou).


Daruji za odvoz staré betonové střešní tašky. Vhodné do základů cesty, apod. Tašky se nachází v obci Bystřička, okres Vsetín.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky