pondělí 27. července 2015

Samolepící těsnění do oken a dveří

Těsnění proti prachu, průvanu, hluku. Zabraňte tepelným ztrátám. Dnes objednáte, zítra máte doma!


Neplýtvejte teplem a použijte kvalitní samolepící těsnění do oken a dveří , nabízíme těsnění do eurooken, plastových oken i dřevěných. Velmi jednoduchá a rychlá montáž těsnění oken a dveří.

Tyto profily jsou samolepicí a dodávají se v barvě bílé nebo hnědé. Profily jsou navinuty na cívkách po 100m délky, my ovšem dodáváme profily i v. Velkoobchodní Nabídka pro výrobu, řemesla a obchod - pouze pro firmy Těsnící prvky oken , dveří , vrat, spár a posuvných aplikací, samolepící těsnění a. Těsnící profily oken a dveří můžete snadno nalepit na okna i na dveře. Spolehněte se na naše mnohaleté zkušenosti a zjistěte, jak zaizolovat vaše okna, dveře a radiátory v několika krocích. Mimochodem, naše výrobky jsou účinné nejen proti průvanu, ale také proti prachu, hluku a nečistotám.


Dodáváme na cívkách po 1m.

Pro těsnění spár mezi rámy oken a dveří. Rychle a jednoduše utěsní škvíry a zamezí proudění vzduchu a průniku chladu. Už Vás nebaví vyhazovat peníze oknem? Chcete ušetřit náklady za vytápění?


Univerzální těsnění TEXUNI. Samolepící termoplastické těsnění vhodné. Jaký druh těsnění zvolíte, záleží na velikosti. Toto těsnění umožňuje dosáhnout úspory energie až o. Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie.


Používáním těchto webových stránek. V bílé nebo hnědé barvě. Háčky samolepící Háčky Powerstrips, Prémiové háčky Powerbutton, Háčky voděodolné,. Nemůžete vyplnit toto pole.


Tak rychle se v letošním roce vystřídala roční období. Je vhodné především k utěsnění oken či dveří , které vedou přímo ven z domu.

Použití samolepícího těsnění do oken a dveří je velmi výhodné u kovových nebo plastových rámů. Kromě těsnění do oken , dveří a vrat, doporučujeme použití kartáčů, které dokonale utěsní nežádoucí proudění vzduchu a únik tepla v oblasti prahů a přechodových lišt. Kartáčové lišty jsou opět v různých délkách, šířkách, barvách a materiálech. Pro okna a dveře se středně velkou.


Pokud tedy máte zájem o větší množství, nebo o produkt, který není na. Kvalitní utěsnění oken a dveří pomocí samolepicího těsnění z odolné EPDM pryže. Nabízíme unoverzálí a samilepící těsněni TEXUANI do karel. Inoutic Prestige komor, těsnění, hloubka rámu. Najdete tu různé druhy profilů těsnění.


Objevíte tu jen léty prověřené značky jako.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky