úterý 28. července 2015

Stavební stojky prodej

Kvalita odvedené stavební práce se odvíjí i od kvality stavebního vybavení. Jakostní šalovací stojky , dokonale podléhající stanoveným normám, jsou základem bezpečného bednění. Doprava Zboží vám zašleme ověřenými doručovateli. Zboží zasílané přes přepravní společnost expedujeme ve dnech úterý a čtvrtek. Prodáváme a půjčujeme stavební stojky , shozy na suť, překližky, bednící desky, stavební kozy a další potřeby na stavbu.


V naší nabídce naleznete různé stavební stojky , vyhovující nárokům na všechny systémy bednění. Až při vašich stavebních pracích budete potřebovat profesionální podpěrné stojky , obraťte se na nás. Pronajmu stavebni stojky. Půjčovna stropní podpěry, stavební stojky a bednící trámce a nosníky pro montáže skládaných stropů, pronájem, prodej , David Klenc - Plzeň - jih. Prodejte snadno a rychle na Bazoši.


Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii. Prodám nebo pronajmu 8kusu nova nebo pouzita salovaci stojka. Při zapůjčení více než 1kusu cena 2. Prodám stojky šalovací,rozpěry,vzpěry,výsuvné stojky ,šroubovací stojky ,bednící stojky. Bazar a inzerce zdarma - All-bazar.


Aktuální je i prodej lešení. Popis: Prodam nebo pujcim az 3kusů podpery stropu. Nabízíme k prodeji stavebnístojky PERI originál - 50ks. Jsou starší, plně funkční.


Stojky jsou bez funkčních a. Byty, domy, kanceláře, novostavby, pozemky, chaty, chalupy k pronájmu i prodeji. Realitní i soukromá inzerce. Při větším odběru šalovacích stojek sleva dle domluvy.


Dovolujeme si Vám nabídnout akční výprodej použitých stavebních stojek stropního bednění s výsuvem 350cm. Ocelové stavební stojky pozinkované s plynulou regulací výšky. Stavební podpěry lze použít jako součást stavebního bednění.


Chcete-li být informováni o akcích a novinkách v naší půjčovně, zadejte svůj e-mail do tohoto formuláře. Stroje - Stavebni stojky bazar. Lešení, shozy – stavební stojky peri, nabídky.


Inzerát platí do smazání. Certifikované produkty – stavební stojky, kotevní trubky, shozy na suť – prodej, E-shop Společnost SCASERV a. E-shopu certifikované kvalitní produkty, prověřené vlastními zkušenostmi, potřebné pro stavbu lešení – stavební stojky, kotevní trubky, shozy na suť atd. Koupim stojky haki leseni do 500ks,tip a delka neni dulezita. Koupim take podelniky,pricniky,podstavce,kolecka a pouzite. Podpěry stropní - stojky výsuvné- PERI.


Velký výběr náhradních dílů na nákladní automobily.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky