pondělí 27. července 2015

Trapézový

Dále mohou být opařeny některým typem lakované. This feature is not available right now. Pro nejjednodušší prosklení pergol nebo přístřešků, stěn a střech nezateplených objektů lze použít trapézový nebo vlnitý typ prosvětlovacích desek. Tyto plechy se zejména využívají při průmyslových.


T1- trapézový profil. Každý trapézový plech je vyroben v nové výrobní hale s plně automatizovanou výrobní linkou na profilování plechů. Navíc trapézové plechy za trvale. Save on Fly Traps Outdoor. Free Delivery on Eligible Orders!


Strešný (s odvodňovacou drážkou) a fasádny trapézový plech so zaujímavým vzorom so spevnenými prelisovaniami vĺn a veľmi efektívnou úžitkovou šírkou. Efektívny, efektný a úsporný. Používa sa na oplotenia, ako krytina na hospodárske objekty, stropy, prístrešky, skladovacie haly a rôzne priemyselné objekty. Pevný trapézový plech Balex Metal z nejkvalitnější oceli je dostupný v různých šířkách a výškách profilů, stěnový a střešní. Výška profilu pri tomto druhu trapézového plechu je mm.


Jeho využitie je hlavne ako podhľadový, alebo fasádny plech. Stěnový trapézový plech s nejnižší vlnou. Vhodný na fasádní obklady, atiky, podhledy apod.


Trapézový profil pro střechu a stěnu. Plechová střešní krytina s výškou vlny mm. Klasický trapézový plech pro použití na střechy či stěny.


Materiály pro Vaši stavbu i kutilský projekt v nejvyšší kvalitě. Nechte si poradit s výběrem. Vítejte na stránkách VIKAM PRAHA s. Naše společnost se specializuje na trapézové plechy, sendvičové panely, prosvětlovací profily, lehkou střešní. Umožňuje realizaci efektivních konstrukci, které často lomí tradiční. Harmonický vzhled trapézového plechu Regamet.


Kúpim plotové striešky ako sú na foto potrebujem 4kusy cenu:akceptujem. KVALITA, PRIJATEĽNÉ CENY A MAXIMÁLNY SERVIS. Ponuka HUTNÍCKY MATERIÁL Plechy. Neustále pracujeme na tom, aby byly naše služby lepší a lepší. Budeme rádi, když nám dáte vědět, jak se vám Sbazar líbí a. Dobrý den, Prodám zbylé trapezove plechy.


Nabízím nový trapézový plech. Výška vlny 12mm síla ocelového jádra 5mm. Rozměr jedné tabule je 2m délka, 1. Barevné provedení černé matně 100ks, nebo. Tato stránka v rámci poskytování služeb využívá cookies. Nastavení používání a dostupnosti cookies můžete upravit v nastavení Vašeho prohlížeče.


Dovoluje realizovat efektní konstrukce, které často. Střešní a fasádní trapézový profil Tve velké škále barev a použítí, se zárukou 10.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky