pondělí 27. července 2015

Nobasil mpe

Je určená na tepelnú, akustickú a protipožiarnu izoláciu. Nobasil MPE kőzetgyapot. Je v celom priereze hydrofobizovaná. A rockwool multirock kőzetgyapottal azonos minőségű. Tetőtér beépítéshez, gipszkarton falba és külső falak, padló vagy födémszerkezetek közé, padlás vagy zárófödémre fektetve, gipszkarton álmennyezet fölé.


Je nenasiakavá v celom priereze. Má vynikajúce tepelnoizolačné a akustické vlastnosti, je nehorľavá, ľahko opracovateľná a tvarovo stála aj pri zmenách teplôt. Az MPE kőzetgyapot táblát olyan családi házak, középületek és ipari létesítmények hő-, hang- és tűzvédelmi szigetelésére tervezték, ahol nincs terhelésnek kitéve, pl. Izolačný materiál Izolacia Strechy , nobasil MPE. Doska z minerálnej vlny určená na zateplenie šikmej strechy.


Možné použitie aj do priečky a na izoláciu stropu. Zoradiť podľa: Názov Cena Dátum pridania Odporúčané poradie. Popis: Tepelná, akustická a protipožární izolace pro šikmé a vodorovné konstrukce, kde izolace nebude mechanicky zatěžovaná.


Minerálně vláknitý izolační materiál na bázi čedičových vláken, ve formě desek, balený standardně po více kusech. KNAUF INSULATION UNIFIT 0(100mm) - üveggyapottekercs. BACHL XPS 300-G 50MM - hőszigetelő lem.


Minerálnovláknitý materiál na báze čadičových vlákien vo forme dosiek balený po viacerých kusoch. NOBASIL MPE (2) NOBASIL MPN. Materiál je pre svoje telelne technické.


V celém průřezu je hydrofobizovaná. Kérjen kedvező árat, és akár órán belül küldjük árajánlatunkat! Používá se na zateplení provětrávaných fasá ale také příček, střech, či mezi trámy v podlaze. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší.


Placile sunt hidrofobizate. Potřebujete větší množství materiálu? Zpracujeme Vám individuální nabídku! Vyberte si v našem obchodě co potřebujete a do poznámky k objednávce. Knauf vakolható kőzetgyapot termékleírás.


Az FKD N Cés FKD N Cbazalt ásványi szálakból készült, műgyanta kötőanyagú kőzetgyapot termékek. Con una dilatada experiencia de más de años. Aby sme užívateľom uľahčili používanie našich webových stránok, využívame cookies. Tým, že používate naše stránky, súhlasíte s ukladaním súborov.


Almennyezet-gipszkarton. Kazettás álmennyezeti betétek, gipszkartonok, álmennyezeti tartószerkezetek, álmenn. Dom a záhrada - nobasil MPE bazár. Predajte ľahko a rýchlo na Bazoš.


Cez 4tisíc užívateľov za deň. Nájdite čo potrebujete vo Vašej kategórii.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky