pátek 31. července 2015

Pvc imitace dřeva

D PVC obklady imitující dřevo. Jednoduchá montáž a nízká cena. S těmito obklady si dokážete oživit vaše stěny v interiéru. Různé druhy vzorů imitace dřeva nebo dlažby.

D pvc obkladové panely dokonale imitují materiály jako kámen, cihlu, dřevo či keramickou mozaiku. PVC podlahy nabízíme v nepřeberném množství barev a vzorů. Dlažba jako imitace dřeva již nahradí pravé dřevo z technického hlediska bez problémů.


Díky novým technologiím se podařilo nahradit pravé dřevo, také co se týče vzhledu. Než se rozhodnete tuto dlažbu použít pro pochozí vrstvu podlahy, měli byste znát alespoň ty nejdůležitější vlastnosti a podle toho se lépe rozhodnout. Máte zájem dozvědět se vždy včas o našich novinkách a probíhajících akcích?


Neváhejte a zaregistrujte se!

Balkónový set Jena imitace dřeva. Bytové PVC v rolích se někdy lidově označuje jako lino. Díky opravdu velkému výběru dekorů dřeva si vybere opravdu každý. Tip pro výběr: kromě ceny sledujte i tlouštku nášlapné vrstvy.


PVC se dodává v šířích 2m, 3m, 5m, 4m a 5m. Samolepící tapety dc fix a samolepící fólie Gekkofix. Není tedy nic snazšího než obnovit svůj interiér v dekoru dřeva , dlažby či kamene. PVC soklová lišta samolepící - PVC lemovka - roh 30x25mm - imitace dřeva. Kvalitní betonové výrobky, mrazuvzdorné, bez výkvětů, s dokonalým smyslem pro detail.


Obě „dřevěné“ kolekce obsahují celkem vzorů. Nevyhazujte starý stůl do popelnice, ale zrenovujte. Omyvatelný PVC ubrus v šířce 140cm se vzorem imitace dřeva. Cena uvedena za běžný metr. Pvc Extrusion Profile Factories Supplier High Quality, Competitive Price!


Na rubu netkaná textilie.

Get more information here! V nabídce máme oblíbené vzory klasického dřeva , exotických dřev, ale i moderní vintage dřeva. Mrazuvzdorná betonová Venkovská dlažba imitace dřeva dokonale kopíruje staré ošlapané prkna a špalky.


Struktura této dlažby je naprosto famózn. PVC je vhodné do bytových i komerčních prostor a je vyráběno v různých tloušťkách. Velkou výhodou vinylových dílců je jejich možnost snadné výměny když se některý poškodí. Barevné provedení plastových profilů u firmy GEALAN je řešeno koextruzí a vzniká pevné spojení mezi základním tělesem z PVC a barevným akrylátem.


Keramický obklad Wood imitace dřeva. Oproti ostatním materiálům jednoznačně vede v odolnosti, tvrdosti a snadné údržbě. Nahlásit další obrázek Nahlaste prosím urážlivý obrázek.


Polyvinylchlori zkráceně PVC je měkčený vinyl.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky