pátek 24. července 2015

Foto na plastové desce

Citizen Brown Leather Strap Watch. Foto na plastové desce tiskneme na lesklou fólii kterou nakašírujeme na plastovou desku. Moderní obraz vyrobíme z Vaši fotografie.


Fotka na pvc desce nemá rám,je osadená závěsním systémem, aby sme Vám ušetřili čas a námahu. Obraz má nejvyšší kvalitu a odolnosť barev vuči vyblednutí po dlouhé léta. Foto na plátno, plakáty XXL a Gallery print, foto na plastové desce. Ceny se mohou lišit v závislosti od zbůsobu doručení.


Prosím, vyberte zbůsob doručení pro správné zobrazení ceny. Jedná se o moderní prezentaci Vašich fotografií. Stačí pouze jedna fotografie a skvělý obraz z fotky může zdobit nejen domov ale. Fotka na plastové desce - luxusní zhotovení Vašich fotografií již do dnů.


Lehká a hravá fotografie na plastové desce. Někdo vám nabízí foto na pěnové desce , někdo foto na plastové desce. Ve výsledku je to jeden a ten samý. Nástěnné držáky - stabilní a lehké.


Se správnými úchyty připevníte Váš. Vhodné pro menší formáty a lze je objednat u produktů: Gallery print, foto za akrylovým sklem, foto na hliníkové podložce, foto na plastové desce. Přehled všech nástěnných držáků Zde si můžete prohlédnout, jak jsou nástěnné držáky uchyceny na Vašem fotoobrazu.


This video is unavailable. Vaše úžasná fotografie na plastové desce bude unikátem. Výjimečně ostrý vzhle vysoké rozlišení, velmi kvalitní a lehká deska s dlouhou životností. Propracovaný vzhled za skvělou cenu. Někdo Vám nabízí foto na pěnové desce, někdo foto na plastové desce.


Produkt, Cena, Dodací lhůta. FOREX je pevná odolná lehčená PVC deska. Nahrajte svoji fotografii, vytiskneme Vám obraz na zeď.


Je zakázáno vkládat odkazy na jiné webové stránky než portál HyperSlevy. O vhodnosti příspěvků rozhodují administrátoři diskuze, kteří mají právo příspěvky porušující Pravidla používání diskuze nepublikovat nebo smazat. Foto na hliníkové desce je ultramoderní prezentace fotografií se silnou intenzitou barev. Luxusní a exkluzivní provedení ocení i profesionální fotografové. Materiál vyniká svou stabilitou, odolností a dlouhou životností.


Hliník má zvláštní kouzlo. Působí chladně, přitom elegantně a skvěle se hodí k modernímu životnímu stylu. Fotografie na plastové desce 40x60cm zákl. Objednejte si jedinečný obraz.


Tisk probíhá přímo na plast UV barvami. Ty jsou sluncem vytvrzovány a tedy neblednou. Archiv Především při fotografování portrétů se velmi často využívají odrazné desky.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky