úterý 28. července 2015

Žiletkový drát cena

DOPRAVA ZDARMA - pokud bude cena nákupu vyšší než 7. Povrch upraven zinkováním, baleno ve spirále. Různé výšky spirály pro rozvinutí a různé optimální délky po rozvinutí, např. Prodej žiletkových drátů realizujeme za dobré ceny po celé ČR formou balíkové zásilky. Drát je na několika místech propojen sponami.


Jedná se zejména o věznice, vojenské objekty, elektrárny apod. U prvního bavoletu kotvíme začátek žiletkového drátu a postupně roztahujeme. Jeden pracovník kotví žiletkový drát k bavoletům a druhý žiletkový drát roztahuje. Bekaclip nebo vázacím drátem.


Tento e-shop získal dostatečný počet spokojených zákazníků v prog. Concertina průměr 4mm, 8-m. Na videu můžete zhlédnout průměr 4mm, průměr 7mm je zcela identický pouze větší průměr. Velké množství žiletkových drátů a příslušenství k oplocení. Doprava žiletkových drátů po celé ČR.


Cena za bal včetně DPH. Souhlasím se zpracováním osobních údajů. Pantanet, Fortinet, Dekolux, Nylofor. Pletiva poplastovaná zelená. Poplastovaná pletiva zelená Mini - nejlevnější variant.


Zn spirálový 4mm, optimální rozvinutá délka - m, počet sponek na návinu - x. Nejenže jsou zdi věznic nesmírně vysoké a už jen samotné zdolání vrcholu je takřka nemožné, navíc čeká horolezce ve vězeňském mundůru na vrcholu ostré přivítání. Průměr vinutí žiletkového drátu : 450mm. Nakupujte za zvýhodněné ceny ! Drát žiletkový – pozinkovaný – pr.


Aplikace Žiletkové dráty jsou aplikovány tam, kde je bezpečnost, jako jsou letiště. Agro Centrum - vše pro Vaši zahradu! Jde o drát s mimořádně ostrými a hranatými ostny a délka rozvinutí je 9-m.


Cenová bomba - ještě nižší cena v letním výprodeji ! Kč Nyní dárek ZDARMA - teleskopický poklop! Konstrukce žiletkového drátu s mimo řádně ostrými hranatými okraji se používá všude tam, kde je potřebná maximální ochrana objektů. Der größte Deal von Löwe Höhle. Nachdem das BTC-Geheimnis enthüllt wurde, werden die Leute verrückt!


E-shop nářadí, řemeslnických potřeb Karlovy Vary a Plzeň. Skvělé ceny, rychlé dodání. Kč Výběr možností Nabízíme Vám přímo od výrobce vysoce kvalitní kompletní řešení oplocení Vašeho pozemku, domu, sportoviště, haly, budovy, zahrady od pletiva, drátů, přes sloupky brány a branky. Nahrazuje ostnatý drát všude tam kde.


Diskuze k produktu Žiletkový drát pozinkovaný je určená pro technické dotazy. Na otázky ohledně adres našich smluvních skladů Vám ochotně odpovíme na tel. Kč bez DPH, včetně DPH 2.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky