pátek 31. července 2015

Trámy bazar

Improve Your Business ROI - Get a Better Deal on Bulk Military Factory. Vyberte si co potřebujete z 3aktuálních inzerátů tramy. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém.


Při rychlém jednání možná sleva. Foto je ilustrační a trámy se mění.

Vhodné na rekonstrukci, posezení. Stavební bazar , Konetopy, Ústecký Kraj, Czech Republic. Protiplísňový nátěr, cena dle dohody. Hliníkový žebřík - 3m, jednoduchý, cena 5Kč. Predám staré dosky, trámy - jen nutné demontovať starú chatu, drevenicu.


Drevenica má rokov,v súčasnosti je plne obývateľná. Lokalita, kde sa drevodom nachádza je Oravice. Vymením za akýkoľvek Zetor, bager, resp.

Dále střešní latě 5x4cm a 6x4cm, možno komplet. Ponúkam staré drevené trámy , hranoly a guliače. Materiál vhodný na výrobu krásnych drevených detailov na krbe, masívne police a pod.


Inzerujte a nakupujte snadno, rychle a zdarma. Inzerce Dřevo, trámy - vaše inzerce zdarma. Dřevo, trámy bazar , inzeráty Dřevo, trámy pro soukromé a komerční nabídky či poptávky. Predáme stodolu v okrese PK, material: trámy , dosky, za symbolickú cenu 25- eur, pôdoris budovy cca 8x6m výška cca 5m, cena ja za komplet odsun celého materiálu stodoly včetne krytiny z pozemku. Inzertní rubrika Dřevo, trámy - prodej, nabídka a poptávka.


Podívejte se na naše dubové trámy , dubové hranoly, dubové pražce, dubové mostnice, dubové povaly a dubové mostovky. Neváhejte nás kontaktovat, rádi vám cokoliv vyrobíme z dubu nebo dodáme potřebný materiál. Výkup starých trámů a starých podlahových prken z demolic. Doprava a rozebrání trámů zdarma.


Vykupujeme staré trámy po celé ČR. Firma která se zabývá výkupem starých trámů a obchodem se starým dřevem po celé České republice vykupuje pro zahraniční partneři staré trámy ,podlahová prkna a veškeré staré dřevo z demolic a Vašich objektů. Provádíme kompletní oddřevnění objektů.


V případě dotazů neváhejte naší společnost kontaktovat.

Trámy , prkna, cihly, tašky a starý nábytek. Přijedeme, platíme v hotovosti. Bouráme a rozebíráme staré. Bezplatný bazar , inzerce práce, auto, moto, nemovitosti, seznamka, psi, kočky. Dohodou , Velké Meziříčí stropní trámy.


Bez červotoče, bez hniloby. Dřevěné hranoly, trámy , trámky, fošny. Prodám nadbytečné řezivo po rekonstrukci stodoly. Hranoly, krovy, trámy , bazar , inzerce. Složené a zakryté, půl roku proschlé.


Skalica, Dřevo, trámy , prkna, Přehled inzerátů.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky